Logg inn

larvikgolf

Hjem / Klubben / Komiteer / Turneringskomiteen
A+ R A-
søndag 27. februar 2011 16:32
(1 stemme)

Turneringskomiteen

Leder

NN

Tlf

xx(at).yyno

Turneringskomiteen har det faglige ansvaret for all turneringsvirksomhet i regi av golfklubben.
Komiteen skal bistå til økt deltagelse på turneringene, god trivsel blant deltagerne og god gjennomføring av turneringene.

Komiteen fastsetter sesongens turneringsprogram hvor det tilstrebes å tilby turneringer med ulike spilleformer og spilletyper. Turneringene er for alle golfere - fra de som nettopp har fått Klubbhandicap til elitespillere.

Larvik Cup er klubbens single matchspillkonkurranse som spilles gjennom hele sesongen med start medio mai til finalematchen i september. Påmeldingsfrist til 2014-turneringen er 1. mai kl. 1600.

Klubbturneringene - unntatt klubbmesterskapene, Larvik Cup, Pro's Hickory Challenge og Nordea Pairs - er åpne også for gjestespillere. Gjeldende greenfee betales av gjestespillere i tillegg til startkontingenten. Medlemmer av klubber hvor vi har samarbeidsavtale 2014 betaler den greenfee (og startkontingent) som gjelder for turneringens startstidspunkt.

Påmeldinger skjer elektronisk direkte i GolfBox. Det vil i 2014 ikke være mulig å melde seg på turneringer på liste i klubbhuset.
Påmeldingsfrist til fredags- og weekendturneringer er til vanlig tirsdag, resp. onsdag kl 1600 i turneringsuken. Påmeldingsfristen for den enkelte turnering fremkommer sammen med informasjon om turneringen. 

Turneringsprogrammet 2014 - se vedlegget nedenfor.
Følg turneringene i GolfBox
Spillerinfo matchspill Larvik Cup 2014 - se vedlegget nedenfor.

 

Sist endret torsdag 15. januar 2015 16:00
Login to post comments

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter