Logg inn

larvikgolf

Hjem / Klubben / Kurs / Kom deg videre trening
A+ R A-

Kom deg videre trening

Denne treningen er for alle medlemmer i etableringsfasen (har handicap 54-37, tidligere klubbhandicap) og for de som har gått Veien til golf-kurs (VTG) i Larvik.

 

Det er trening - primært med Henrik - hvor du får repetisjon av det tekniske og har muligheten til å stille spørsmål for å komme deg videre med din golf.

 

Treningene finner sted på driving rangen / gressutslaget på onsdager mellom kl. 1700 og 1800. Dette koster ikke noe. Du trenger ikke å bestille tid - denne økten er på "drop in" basis.

 

Når økten er gjennomført vil det være mulig å spille med en erfaren golfer på banen. Noen av klubbens medlemmer vil komme mot slutten av hver trening for å være fadder for deg.

 

Dette inngår i opplegget ifm. Veien til golf (VTG), men vi ser gjerne også at våre medlemmer som allerede har et klubbhandicap, men som føler seg litt ferske, kommer innom for å komme videre og få det mer gøy med golfen.

 

Treningene foregår hver onsdag under 2015 i ukene 16 - 25 (15. april - 17. juni) og i ukene 34 - 39 (19. august - 30. september).

 

Velkommen!

 

Har du spørsmål om din golf - kontakt vår pro Henrik på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller på tlf. 928 72 905.

Sist endret lørdag 30. januar 2016 17:08

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter