Logg inn

larvikgolf

Hjem / Servering
A+ R A-

Kafé og restaurant

På Fritzøe Gård har vi en moderne kafé med både inne- og uteservering og en restaurant med en koselig havestue. 

 

I vår kafé kan du kjøpe med deg noe ferskt og sunt for å ha med ut på banen eller sette deg ned og nyte en god lunsj. Vårt kjøkken har fokus på lokale, friske råvarer, sesong- og hjemmelaget mat. Ønsker du å gjøre det enkelt, kan du ta med deg noe godt hjem. 

 

I vår stemningsfylte restaurant skaper peisen et lunt midtpunkt. Vi har blandet det elegante med det rustikke. Vi tar gjerne i mot bestillinger på lukkede selskaper med opptil 110 personer. Her kan man markere alle typer familiære anledninger fra barnedåp til minnestund. Bryllup med mottakelse i vår flotte hage er et minneverdig øyeblikk.

 

Har du planer om en sommerfest med grill og aktiviteter for din bedrift eller dine venner, vi har mulighetene. Restauranten er utstyrt med bra lydanlegg og teknisk utstyr til presentasjoner. Ønsker du å avholde et møte eller en konferanse, hjelper vi deg gjerne.

 

Fritzøe Gård Experience er leverandør av dette tilbudet.

For bestilling og informasjon ring 416 84 140 eller les mer på Fritzøe Gård Experience.

Sist endret mandag 06. april 2015 22:58

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Kafé

 

Moderne kafé med koselig inne - og uteservering. Kaféen har under hovedsesongen en spennende lunsjmeny med kortreist mat for alle og god banemat for den aktive golfer. Utenom hovedsesongen er utvalgtet noe mer begrenset. Åpent alle dager i sesongen april til oktober.

 

Restaurant

 

Her er det selskapsmuligheter i flotte lokaler med havestue og egen uteplass, godt lydanlegg med musikk fra Mood Media og peiskos for den kalde årstiden. Privat: barnedåp, konfirmasjon, bryllup, jubileum, vennefest eller minnestund. Bedrift: sommerfest, julebord, jubileumsmiddag og kickoff. Åpent hele året.