Besøk vårt kølleverksted

I Larvik Golfklubbs kølleverksted utføres det meste innen reparasjoner av av både og nye køller. Vår PGA pro Henrik Björelind gir deg rask service og nøye utført arbeid.

Oppgradering av dine gamle køller i form av nye grep kan gjøre at du får følelesen av å ha fått deg et "nytt sett". Tilpasning av lie og lengde optimerer din prestasjon på banen. Henrik hjelper deg med råd om dette og andre ting som ditt golfsetts kombinasjon av forskjellige køller, wedgenes ulike loft og bounce. Husk at dn putter også bør være tilpasset.

Ta gjerne kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for råd om tilpasning eller reparasjoner!

Pris per kølle for noen av vanligste arbeidene som gjøres i vårt kølleverksted.

 

Nye grep

Det kan vare lurt å ha bra grep på dine køller. Et golfgrep er en forbruksvare – dette trenger å skiftes i blant. Vi er nøye med å sette på grep som er tilpasset størrelsen på dine hender.

Vi har, eller kan bestille det meste av grep som finnes på markedet. I proshopen viser vi frem de grep vi har på lager.

Pris fra kr 130,- til kr 240,-. Puttergrep og noen spesielle grep kan koste noe mer.

 

Nye skaft

Vi har eller kan bestille det meste som finnes av skaft på markedet. Det er viktig å bruke skaft med korrekt ”flex”/stivhet for din sving.

Pris er fra ca. kr 490,- til ca. kr 995,-. Noen skaft kan koste mer. Vi kan bestille det meste som finnes på markedet.

 

Lie og Loft

Tilpasning av lie og lengde optimerer din presentasjon på banen. 

Pris for justering av køllehodets vinkler er kr 100,-.

 

”Cut to lenght”

Ønsker du å gjøre en kølle kortere er prisen for dette kr 120,- (hvis samme grep kan brukes igjen).

 

Forlengning

Hvis du ønsker å forlenge en kølle koster det kr 180,- (hvis samme grep kan brukes igjen). For personer med lang avstand mellom hendene og bakken kan dette være lurt, kanskje i kombinasjon med en mer opprett lie.

 

Liming

Hvis et køllehode har løsnet fra skaftet, et dette ikke noe problem. Vi limer dette på plass igjen.

Pris per køllehode kr 100,-.

 

Custom fitting

Ofte er det en kombinasjon av skaftets egenskaper, grep, lengde, lie, loft og i blant andre faktorer som gjør at en kølle passer akkurat for deg.

50 minutter med Henrik og en GC Quad launch monitor som hjelpemiddel. her kan vi prøve hvilke køller og skaft som fungerer best for akkurat deg. Du kan også kombinere kølletesting med trening / innspill om det tekniske fra Henrik. Pris kr. 760,-.

Bestilles etter avtale med Henrik - tlf. 928 72 905, e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


LARVIK GOLFKLUBB | STAVERNSVEIEN 232 (FRITZØE GÅRD) | 3267 LARVIK | TLF: 33 14 01 40 | KLUBBEN@LARVIKGOLF.NO