Tournament team

Tournament team er en treningsgruppe der treningsvilje, satsning på turneringsgolf og muligheter til utvikling er faktorer som gjør at man blir tatt ut. En annen faktor er at du forventes å kunne bidra i Lag-NM (jenter/gutter/damer/herrer). Teamet består av noen eldre juniorer og damer/herrer på seniornivå, dvs. over 20 år.

Nivået på treningene er relativt høyt og krever en del ferdigheter og fokus. Hver spiller setter opp mål for sin golf og trening i samråd med trener og får oppfølging gjennom sesongen. 
Det forventes at de spillere som er med her er aktive turneringsspillere på klubb-, regionalt- og nasjonalt nivå. Samtlige i dette teamet skal spille klubbmesterskapene og også være tilgjengelig for spill i Lag-NM.  

Regler: Kom forberedt til trening med en analyse av ditt spill. Husk at bra fokus og godt humør gjør treningene mer givende.
Kan du ikke komme på treningen - skal beskjed gis til Henrik på mobil/SMS 928 72 905 - ikke via andre. Uteblir du uten melding til Henrik, må du ha med boller til teamet uken etter. Gjentatte regelbrudd og/eller manglende satsing kan medføre at du ikke lenger får være med i Tournament team.

Tester/oppgaver kan forekomme mellom treningene og forventes utført.

Ansvarlig trener er Henrik Björelind, mobil 928 72 905 og e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

De ukentlige treningene - mandager kl. 1800-2000 - starter i april (væravhengig) og holder på tom. uke 40. Treninger og samlinger vinterstid annonseres separat.