Rookie team

Rookie team er for jenter og gutter som er 12 år eller yngre. Barn kan starte her fra ca. 5 års alder. Det er ingen krav til forkunnskaper for å være med. Det er viktig at foreldrene til de minste er med av hensyn til sikkerheten.

Treningene foregår oftest på treningsfeltet / rangen eller i blant på store puttinggreenen som stasjonstreninger. Dette innebærer at vi kan dele inn i mindre grupper som passer sammen med tanke på alder og spilleferdighet. Golf læres på en lekfull måte. Det er utstyr å låne for den som trenger det. Har du egne køller er det selvsagt det beste å bruke disse.

I treningsavgiften inngår for Rookie team at barna blir registrert som medlemmer i Larvik Golfklubb og kan bruke fortrinnsvis korthullsbanen gratis. Korthullsbanen er en viktig arena å være på ved siden av de organiserte treningene.

Golfmerket er for de barna som ønsker å utvikle seg videre med golfen. Korthullsbanen er hovedarena for å ta merker. Signert scorekort etter en 9-hullsrunde fra en voksen eller en etablert juniorgolfer leveres til Henrik.

God oppførsel og etikette er viktig! Bronse oppnås ved 75 slag, sølv ved 65 slag og gull ved 55 slag.

For å ta gullmerket skal du i tillegg spille en fadderrunde på seasidebanen (18-hullsbanen) over 9 hull med en etablert golfer. Fokus under fadderrunden er å passe inn i trafikken på banen - etikette og spilletempo. Fadder godkjennes (eller kan skaffes hvis du ikke kjenner noen som kan være fadder) av Henrik. Henrik skal også ha rapport og scorekort etter runden. Fadderrunden er gratis.

Golfmerket er for de barna som går på organisert trening.

Når du har tatt gullmerket og ønsker å spille mer golf på seasidebanen (18-hullsbanen) kan dette gjøres gratis (forutsatt betalt treningsavgift og sammen med en voksen). Du registreres med handicap 54,0 (eller lavare) - det samme som voksne som har gjennomført Veien til Golf-kurs. Våre egne Juniorfredager er en fin ting å være med på i tillegg til andre turneringer si klubben. Narvesen Tour sbør og kan alle spille uansett nivå - regionale og barnevennlig juniortour og "golfkarusell". 
Spørsmål rundt dette kan trener Henrik svare på.

Treningsavgift er kr 1 600,- per år.  Ta gjerne med venner som vil prøve. Det går fint å prøve et par ganger gratis! Alle er hjertelig velkommen!

I treningsavgiften inngår gratis spill på banene. 

Treningstider
Mandager kl. 1700 - 1800 og fredager kl. 1600 - 1700 (felles treningsøkt for alle juniorer i klubben) med etterfølgende spill på bane.

Sommerperioden (ukene 26 - 32) - se egne info.

Treningene starter ute første uken i april / så fort været tillater det og holder på tom. uke 40.

Ansvarlig trener er Henrik Björelind, tlf. 928 72 905, e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vennligst registrer mobilnummer og e-postadresse hos Henrik. Dette er viktig for å motta informasjon.


LARVIK GOLFKLUBB | STAVERNSVEIEN 232 (FRITZØE GÅRD) | 3267 LARVIK | TLF: 33 14 01 40 | KLUBBEN@LARVIKGOLF.NO