Future team

Future team er for ungdom - både jenter og gutter - 12 år og eldre. 

Treningene foregår oftest på rangen (i blant på store puttinggreenen eller på korthullsbanen) og gjennomføres i stasjoner. Gruppen inndeles ofte i mindre grupper tilpasset etter alder og spilleferdighet eller hvis man ønsker, en egen jentegruppe. Treningene er tilpasset alle spillenivåer. Du kan gjerne prøve et par ganger gratis eller ta med venner som vil prøve golf.

Hvis du er helt ny og ønsker raskere å etablere deg som golfer for å kunne spille seasidebanen (18-hullsbanen) vil vi anbefale at du deltar på Veien til Golf-kurs i tillegg til treningene med Future team.

For de som ønsker å satse på å komme seg ned i handicap og spille turneringer, finnes det rom for dette her. Snakk med trener om mål og veien videre.

Narvesen Tour er regionale turneringer for barn og ungdom i aldersgruppen 6-19 år som sterkt anbefales. For mer info se Golfforbundet - vi hører til i region Sør - eller snakk med Henrik.

Medlemskap i Larvik Golfklubb tegnes utenom. Spør gjerne trener hvordan dette fungerer eller se vår hjemmeside. Medlemskap innebærer at du kan spille på korthullsbanen og på seasidebanen (hvis du har handicap 54,0 eller lavere). Du har også tilgang til GolfBox (medlemssystem) som gjør at du kan bestille starttider og melde deg på konkurranser, f.eks. Narvesen Tour.

Du er junior tom. det året du fyller 19 år.

Treningsavgift er kr 900,- per år.

Treningstider
Onsdager kl. 1700 - 1800.

Sommertider ukene 25 - 32 - mandager kl. 1600-1700 - sammen med Rookie team. Det er ikke fredagsaktivitet i sommerperioden.

Treningene starter ute i april (værforbehold), og vi holder på tom. uke 40.

Ansvarlig trener er Henrik Björelind, tlf. 928 72 905, e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vennligst registrer ditt mobilnummer og e-postadresse hos Henrik. Dette er viktig for å motta informasjon.

Øvrige arrangementer du kan være med på som Future team-spiller er Narvesen Tour (regionale turneringer), juniorturneringer, treningsdager, fredagsturneringene, øvrige klubbturneringer, Henke's junior trophy, klubbmesterskap for juniorer, etc.