Future team

Future team er en gruppe for jenter og gutter som er over 12 år og også for nye yngre etablerte golfere.

Treningene foregår oftest på rangen (i blant på store puttinggreenen eller på bane) og gjennomføres i stasjoner. Gruppen inndeles ofte i mindre grupper tilpasset etter alder og spilleferdighet eller hvis man ønsker, en egen jentegruppe. Treningene er tilpasset alle spillenivåer. Du kan gjerne prøve noen ganger gratis eller ta med venner som vil prøve golf.

Hvis du er helt ny og ønsker raskere å etablere deg som golfer for å kunne spille seasidebanen (18-hullsbanen) vil vi anbefale at du deltar på Veien til Golf-kurs i tillegg til treningene med Future team.

For de som ønsker å satse på å komme seg ned i handicap og spille turneringer finnes det rom for dette her. Snakk med trener om mål og veien videre.

Våre egne Juniorfredager er bra turneringer å starte med. I tillegg finnes øvrige turneringer i klubben og regional juniortour "Narvesen Tour" som alle bør og kan stille på..

Medlemskap i Larvik Golfklubb inngår i treningsavgiften til og med siste år på ungdomsskolen. Dette innebærer at du kan spille på korthullsbanen og på seasidebanen (hvis du har handicap 54,0 eller lavere). Du har også tilgang til GolfBox (medlemssystem) som gjør at du kan bestille starttider og melde deg på konkurranser, f.eks. Narvesen Tour.

Du er junior tom. det året du fyller 19 år.

Treningsavgift er kr 1 800,- per år.

Treningstider
Onsdager kl. 1900 - 1930 (i blant til kl. 20.00, men da er det informert om dette på forhånd) og fredager kl. 1600 - 1700 (felles trening for alle juniorer i klubben) med etterfølgende fredagsturnering / spill på bane og sosialt samvær.

Sommertider ukene 26 - 32 - egne tider som annonseres separat. Det er ikke fredagsaktivitet i sommerperioden.

Treningene starter ute første uken i april / så fort været tillater det og vi holder på tom. uke 40.

Ansvarlig trener er Henrik Björelind, tlf. 928 72 905, e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vennligst registrer ditt mobilnummer og e-postadresse hos Henrik. Dette er viktig for å motta informasjon.

Øvrige arrangementer du kan være med på som Future team-spiller er Narvesen Tour (regionale turneringer), juniorturneringer, treningsdager, fredagsturneringene, øvrige klubbturneringer, Henke's junior trophy, klubbmesterskap for juniorer, etc.


LARVIK GOLFKLUBB | STAVERNSVEIEN 232 (FRITZØE GÅRD) | 3267 LARVIK | TLF: 33 14 01 40 | KLUBBEN@LARVIKGOLF.NO