Veien til Golf-kurs

Golf er både sosialt og bra for helsen. Under en runde forbrenner du 1 500-2 000 kalorier. Alle kan spille golf og føle mestring. Siden det er et individuelt spill legger du selv lista for hva du ønsker - alt fra en stille runde alene, samvær med familie og venner eller konkurranser.

Kurset koster kun kr 500,-.

Velkommen til golfkurs i gruppe (maks. 24 pers). Alle kurs går over to dager med start kl. 12.00 og slutt senest kl. 18.00. Oppmøte i klubbhuset 10 min. før kursstart.

Kurset inneholder all praktisk trening og teoretisk gjennomgang som skal til.

Du trenger ingen kunnskaper i forveien. Det er ikke noen form av eksamen, men det er obligatorisk med fadderrunde - som foregår på valgfritt tidspunkt etter kurset - minimum 9 hull på store banen (seasidebanen) med en erfaren golfer. Bruk gjerne en bekjent til dette, men han/hun skal godkjennes av trener. En fadder skal selv ha spilt golf aktivt i minst et år. Vi kan også ved behov ordne faddere. Pga. begrenset kapasitet vil de som melder seg inn i Larvik Golfklubb bli prioritert.
Utfylt scorekort etter fadderrunden leveres eller sendes til trener Henrik.

Etter gjennomført fadderrunde og innmelding i golfklubben er du klar for å bli registrert med handicap 54,0. Du kan da spille på banen på egen hånd her på Larvik og som gjest på de fleste andre baner. Igjen forutsatt at du har inngått et medlemskap i golfklubbben. Vi har gode tilbud på medlemskap for kursdeltagere.  

Trener - vår pro Henrik Björelind er ansvarlig på de fleste kursene. Du er da i gode hender hos en utdannet trener med mange års erfaring. I tillegg har klubben flere dyktige hjelpetrenere som bemanner stasjoner ved kurs med stor påmelding.

Lån av golfkøller inngår. Hvis du har egne er det selvsagt bra å bruke dem – gi melding ved påmeldingen. Du får også god hjelp og fine priser av oss hvis du ønsker å kjøpe i vår shop.

Medlemskap: tilbud for VTG-deltagere kr. 2 500.- med fritt spill på begge våre baner i 2023. Vi har også et bra tilbud på medlemskap for ditt "år 2", kr 5 500,-. Mer info får du på kurset.

Trening og spill på bane for kursdeltagere i gruppe og andre aktiviteter i klubben: Info får du på kurset.

Kursdatoer - 2023 (Med forbehold om endringer.)

15. -  16. april 29. - 30. juli
29. - 30. april 12. - 13. august
20. - 21. mai 26. - 27. august
27. - 28. mai 9. - 10. september
3. - 4. juni
17. - 18. juni

Påmelding for gjør du ved å fylle ut skjema for VTG-kurs (klikk på lenken). Spørsmål kan du stille til VTG-komiteen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) eller til proshop på telefon 33 14 01 40.

Og etter kurset - les mer om veien videre.