Banespill i gruppe

Alle medlemmer som føler seg usikker på å spille på "den store banen" (seasidebanen - 18 hull) er velkommen til å være med. Her går vi ut for å har det gøy, kanskje med en Texas-scramble… eller bare individuelt spill (avhengig av hvor mange som er med).  Du kan gjerne bruke bronse- eller sølv-utslag slik at lengden på det enkelte hull blir noe mindre. 

Etablerte medlemmer fungerer som faddere og veiledere - fremfor alt på spilletempo. Dette er ikke turnering der vi må være nøye med golfreglene - her er det lov å “leke” golf (til og med kaste frem ballen et stykke hvis svingen krangler). Vi spiller 7 eller 9 hull - holder på i maks. to timer. Dette er en perfekt tilbud å melde deg på hvis du har tatt et VTG-kurs i det siste, eller helt enkelt føler at du ønsker hyggelig selskap for å bli tryggere på banen. 
Krav for å melde seg på: at du er medlem i Larvik Golfklubb eller har gått VTG-kurs på Larvik i løpet av 2017 / 2018 og at du da tatt den obligatoriskke fadderrunden. 
 
Oppmøte: kl 18.00 på utsiden av klubbhuset (varm gjerne opp i forkant)
Dato: vi spiller sammen på følgende mandager: 14. mai, 18. juni, 20. august, 17. september.
Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. senest torsdagen før runden (viktig for vår planlegging). 
Velkommen!

LARVIK GOLFKLUBB | STAVERNSVEIEN 232 (FRITZØE GÅRD) | 3267 LARVIK | TLF: 33 14 01 40 | KLUBBEN@LARVIKGOLF.NO