Bestill starttid

Bestill starttid

Starttid bestiller du enklest i GolfBox som er enkelt i bruk og gir deg total oversikt over ledig tid på banen. Du kan også se om noen av dine registrerte golfvenner allerede har bestilt.

Logg deg inn via Norsk Golf, eller i GolfBox-påloggingsvinduet.

Du kan også ringe 33 14 01 40. Da ber vi deg å ha klubb- og medlemsnummeret klart - du finner det på Golfkortet, nede i venstre hjørne.

Velkommen til en hyggelig golfrunde - og husk å registrere deg i Servicepunktet før du går ut!

Vi har desverre et stort problem med noshow. Noshow er når folk ikke møter til bestilt tid. Utfordringen er at bestillingene din i GolfBox går over i noshow, selv om du er der, fordi du ikke har sagt i fra at du er på plass. Du skal melde deg i proshopen/Servicepunktet senest 10 min. før start.

Der skal du si hvem du er og når du har starttid. Vi har mange nyansatte, og det er desverre ikke mulig for dem å vite hvem dere alle er. Konsekvenser hvis man ikke melder seg kan bli at starttiden kan blir gitt bort til noen andre og at du etter 2 NO SHOW blir utestengt fra å bestille starttid i en periode.

Registrering i GolfBox for faktisk spill er meget viktig i forhold til bookingbildet, effektiv bruk av banen og ikke minst statistikk. Håper på forståelse for dette og at du tar turen innom Servicepunktet/proshop og registrerer deg.