Støtt en god sak, bli med på Pink Cup

Lørdag 16. juni spiller vi Pink Cup - årets viktigste turnering for både damer og herrer!

Vi har to ulike turneringer i løpet av lørdagen. Pink Cup Texas Scramble over 18 hull og Pink Cup 18 hull single Stableford.

200,- kr i startavgift går uavkortet til brystkreftsaken. LGK-medlemmer i kategoriene hverdag eller spillerett - korthullsbanen betaler ikke greenfee ved deltagelse i denne turneringen. Greenfeespillere betaler kr. 200,- i greenfee ved deltagelse i tillegg til startkontingenten.

Det vil under Texas Scramble-turneringen og dagen være mulighet for å bidra ytterligere til kreftsaken ved å kjøpe slag, kjøpe deg ut av bunker, utlodning, støtte digitalt (hva er det - klikk og se) etc.

Formålet med denne landsomfattende golfturneringen er først og fremst å samle inn penger til brystkreftsaken. Årlig rammes ca. 2 800 kvinner i Norge av brystkreft. Takket være forskningen overlever stadig flere. To av tre kvinner som får brystkreft blir friske igjen, og stadig flere lever lenge med diagnosen. Videre forskning er nødvendig for å redde enda flere.

Mange personer er berørt av kreft, enten som pasient, pårørende, venn eller kollega. Pink Cup er en fin anledning til å vise engasjement og omtanke for de mange som rammes.

Meld deg på i dag i GolfBox - Texas Scramble og i GolfBox - Stableford innen onsdag 13. juni kl. 1600.


LARVIK GOLFKLUBB | STAVERNSVEIEN 232 (FRITZØE GÅRD) | 3267 LARVIK | TLF: 33 14 01 40 | POST@LARVIKGOLF.NO