Innkalling årsmøte

Innkalling årsmøte

Styret innkaller herved til årsmøte i Larvik Golfklubb. Årsmøtet avholdes torsdag 16. mars kl. 1800 på Quality Hotel Grand Larvik, Storgata 39, Larvik.

Styret har besluttet at årsmøtet skal avholdes fysisk.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest torsdag 2. mars på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Det ønskes at vedlagte mal brukes - lenke til å laste ned mal. Det er adgang til å fremme nye saker i forbindelse med godkjenning av saklisten på årsmøtet (med unntak av endring av lov eller bestemmelser), samt fremme endringsforslag til sakene som skal behandles, og fremme benkeforslag til tillitsverv.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på klubbens hjemmeside. Melding om dette sendes klubbens medlemmer som nyhetsbrev. 

Dersom noen har spørsmål, kommentarer, endringsforslag, benkeforslag eller forslag til saker ut over de som fremgår av saksdokumentene oppfordres det til å oversende disse til styret på e-post (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) før årsmøtet. Dette vil lette gjennomføringen for dirigenten, og vil bidra til en bedre behandling av sakene på årsmøtet.

Alle som ønsker å delta på dette ordinære årsmøte bes om å registrere seg snarest og innen 15. mars kl. 2359. Registrering skjer i GolfBox / Turnering – meld deg på her. På mobil - Trykk «hamburgeren»/3 vannrette streker og deretter påmelding nederst i menyen som kommer opp. Forhåndsregistreringen er for å se behovet for lokaler etc.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må du ha vært medlem av Larvik Golfklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i 2023, og ha gjort opp dine økonomiske forpliktelser til Larvik Golfklubb - inklusiv medlemskontingent for 2023 som har forfall før årsmøtet. For arbeidstakere gjelder egne bestemmelser.

Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Det kan ikke stemmes på vegne av andre.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Larvik Golfklubbs lov (§ 5 / NIFs lov §§ 2-5, 2-6 og 2-7).

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Larvik Golfklubb/styret kontaktes på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Velkommen til årsmøtet!

Med vennlig hilsen
for Larvik Golfklubb
Morten Daae-Johansen (sign.)
styreleder