Avgifter 2023

Avgifter 2023

Styret har vedtatt spilleavgiftene for 2023. Disse har for flere medlemskategorier en økning på inntil 7,5 % i forhold til 2022 (som har vært uendret siden 2020)

Du kan se de ulike spillerkategoriers avgifter for 2023 inkl. medlemskontingenten på hjemmesiden.

Medlemskontingenten fastsettes av årsmøtet hvert år. Fra årsmøtet 2020 fastsettes medlemskontingenten også for påfølgende år. For 2023 er denne fastsatt til kr. 700,- for juniorer tom. 19 år og kr. 1 000,- for andre.

Avtalegiro over 12 måneder tilbys til alle medlemmer i kategoriene Medlem - full spillerett, Hverdag og Ungsenior 20-25 år. Gi melding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 31. desember om du ønsker avtalegiro fra medio januar 2023. Faktureringsgebyr tilkommer.
Vi tilbyr ikke avtalegiro for de øvrige kategoriene. Her faktureres hele års- og ev. spilleavgift ved utsendelse av faktura i januar.

Ordningen med fritt spill på Borre og Nøtterøy i perioden 15. april til 15. oktober ved siden av full spillerett på Fritzøe Gård Golfbane for våre medlemmer som har full spillerett (Medlem-full spillerett, Ungsenior og Junior) vil ikke bli videreført i 2023-sesongen.
Det vil i stedet komme en mulighet for spill på enkelte baner ved å kjøpe et "topp-medlemskap" i tillegg til de avgifter som inngår i de aktuelle spillekategorier i LGK. Mer info kommer senere.

Ordningen med "gjest av medlem" (for fulltbetalende medlemmer) blir endret slik at medlemmet må kjøpe greenfeebilletter til en redusert pris til sine gjester på forhånd. Et fullt betalende medlem kan ha med gjester til en slik rabattert greenfee inntil 3 ganger gjennom seongen - og med maks. 3 spillere per gang.

Vi minner om at alle endringer av medlemskap/medlemskategori i henhold til idrettens lover må meldes skriftlig til klubben (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) innen 31. desember. Hvis klubben ikke har mottatt slik melding vil medlemmet bli ansett som medlem i samme kontingent-/avgiftsgruppe i 2023 som i 2022, ref. klubbens lover §3 (1).

Melding med endring(er) kan sendes på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller per post til Larvik Golfklubb, Stavernsveien 232, 3267 Larvik. Og husk - fristen er 31. desember – og ikke når fakturaen kommer i 2023.