Et slag mot kreft

Et slag mot kreft

Et slag mot kreft er en veldedighetsturnering til inntekt for kreftsaken.

Årets veldedighetsturnering som vi spiller som en à la carte-turnering (du velger selv starttid) søndag 19. juni vil hele startkontingenten og annet vi samler inn gå uavkortet til Kreftforeningen - kreftforskning - kreft med spredning.

Får du en kreftdiagnose, er statistikken på din side: Tre av fire overlever kreft i Norge i dag. Men med kreften følger frykten for det som er enda verre. Det ene ordet ingen kreftpasienter eller deres pårørende vil høre: «Spredning».

Heldigvis overlever flere kreft, også med spredning. Selv merkelappen «uhelbredelig» er ingen endelig beskjed. Den betyr bare at vi ikke har en behandling som kan ta knekken på akkurat din type kreft med spredning – akkurat nå. Men kanskje til sommeren? Eller om et år? Om ti år?

For alle som har kreft med spredning – og for alle som er glade i dem – finnes det et håp: Du må bare leve litt til, og litt til, og litt til. Pasientene sier at de holder ut, at de lever fra kontroll til kontroll. De orker å holde livsgleden og motet oppe, fordi de vet at kreftforskere i Norge og resten av verden hver eneste dag gjør store og små fremskritt som gir oss nye, bedre og mer treffsikre behandlingsmetoder. Det er disse forskerne og deres arbeid vi støtter i årets Krafttak mot kreft.

Gir du penger, gir du håp. Forskningen som gjøres i dag, kommer hele fremtiden til gode.

Meld deg på turneringen i GolfBox i dag. Du i tillegg til å melde deg på bestille din starttid for spill i tidsbestillingen.

Medlemmer av Larvik GK som er i kategoriene Hverdagsmedlem, Spillerett - korthullsbanen eller klubbmedlem (greenfeemedlem) betaler ikke greenfee for å delta i denne turneringen.
Spillere som ikke er medlem av Larvik Golfklubb betaler kr. 350,- i greenfee i tillegg til startkontingenten.