Åpner opp

Seasidebanen åpnes for sesongens spill (selskapsrunder) for både medlemmer og gjester torsdag 15. april kl. 1000. Tidsbestilling i GolfBox hvor medlemmer kan forhåndsbestille 4 dager før, mens greenfeemedlem/klubbmedlem og gjester kan bestille 3 dager før spill. Det åpnes for ny dags bestilling kl. 0800 hver dag. Registrering av spill skal skje i proshop i åpningstiden. Utenom dette via GolfBox-appen.

Greenfee er kr. 500,- på hverdag og kr. 600,- i helgen/helligdag.

Flere av greenene utvikles fortsatt under duker. På onsdag vet vi om det i begynnelsen vil være enkelte provisoriske greener og om spilte runder vil være handicaptellende. Mer info kommer onsdag ettermiddag.
Ta med eget vann - det er ikke vann på banen. Toalettet hull 10 er stengt.

Korthullsbanen er åpen med tidsbestilling i GolfBox. Vi beholder tidsbestilling så lenge Larvik kommune har strengere smittetiltak enn de nasjonale retningslinjene.

Rangen er åpen - baller leies ved å betale med bankkort. Ta med pose du kan samle ballene i og bære til din plass. Posen skal ikke lånes ut til andre og skal tas med hjem eller kastes i søppelkasse etter bruk. Hjelp oss å holde det ryddig på anlegget.

Bruk munnbind når du går inn til proshop/kafé - og når du er der. Maks. 5 spillere i lokalene om gangen. Hold avstand!

Proshop - med årets nye kolleksjoner av klær og køller - har åpent fra tirsdag, hver dag kl. 0900 - 1600.

Kafé - åpen kl. 0900 - 1600 med en begrenset koronatilpasset meny og dessverre ingen innendørs sitteplasser.


LARVIK GOLFKLUBB | STAVERNSVEIEN 232 (FRITZØE GÅRD) | 3267 LARVIK | TLF: 33 14 01 40 | KLUBBEN@LARVIKGOLF.NO