Seasidebanen stengt

Denne våren har gitt oss mange kuldeperioder - også den siste uken med nattefrost. Dette påvirker gresset slik at vi ikke har gressvekst. I tillegg gir vinden en uttørking av greenene. Det er lagt duk på flere greener for å øke temperaturen i jorden og for å begrense uttørkingen.

Seasidebanen vil derfor fortsatt holdes stengt - foreløpig et stykke ut i neste uke.

Rangen og korthullsbanen er åpne for medlemmer. Husk at vi har forhåndsbestilling av starttider i GolfBox for korthullsbanen, foreløpig tom søndag 11. Tidsbestillingen har vi for å spre trafikken og for at vi kan holde en oversikt over hvem som er på anlegget av koranaberedskapsmessige grunner.
Og du - ta med deg posen du benytter for baller på rangen hjem. Ikke la den ligge igjen på rangen. Mamma kommer ikke og rydder etter deg!

Larvik kommune er fortsatt på særlig høyt tiltaksnivå (5A) som medfører strengere tiltak enn de nasjonale. Tiltakene i Larvik har varighet tom. søndag 11. april. Tiltaksnivået skal drøftes med Statsforvalteren fredag 9. april. De nasjonale tiltakene er forlenget tom. onsdag 14. april. Klubben og Norges Golfforbund er sammen med resten av idretts-Norge i beredskap for å tilrettelegge for nye retningslinjer for golfaktiviteter innenfor de begrensninger som gjelder til enhver tid.

Kafé, proshop, servicepunkt og administrasjonen er stengt med de gjeldende koronatiltakene i Larvik kommune.

Oppdatert informasjon kommer her på hjemmesiden og i form av nyhetsbrev til våre medlemmer.


LARVIK GOLFKLUBB | STAVERNSVEIEN 232 (FRITZØE GÅRD) | 3267 LARVIK | TLF: 33 14 01 40 | KLUBBEN@LARVIKGOLF.NO