Åpner mer

Vi holder åpent kun for medlemmer og åpner ikke for gjestespillere ennå. Larvik er på særlig høyt tiltaksnivå (5A). Det vil si at vi har strengere tiltak enn de nasjonale.

Helsedirektoratet, Larvik Golfklubb og NGF minner om at jobb nummer en fortsatt er å slå ned smitten og at golf for en periode må komme i annen rekke. Myndighetene presiserer rådet om å unngå unødvendige reiser innenlands. Slike reiser er reise mellom kommuner for å få tjenester, service og delta i aktiviteter som man ikke får i sin hjemkommune. Dette gjelder også eventuelt medlemsspill.

Vi har nå tidsbestilling i GolfBox for spill på både seaside- og på korthullsbanen er for å begrense spillet til kun medlemmer, holde «orden i rekkene» og ut fra smittevernhensyn ha en oversikt over hvem som har vært på anlegget.

Du kan møte opp på anlegget/parkeringen inntil 15 minutter før din starttid og skal forlate anlegget uten unødvendige forsinkelser så raskt du er ferdig med å spille.

Merk deg også

  • Sitteområder er stengt inntil videre for å bremse/forhindre spredning av korona. Det er ikke anledning til å ta ut stoler som er plassert under presenningen på terrassen.
  • Kafé, proshop, servicepunkt, garderober og administrasjonen er fortsatt stengt.
  • Ta med vann/drikke hjemmefra.

Hold god avstand (minimum 2 m) på hele anlegget, også under spill på banene og ved bruk av treningsområdet.

For begge baner kan det i tidsbestillingen bestilles for dagen i dag pluss to dager frem. Det åpnes for ny dag kl. 0800.

Seasidebanen vil være åpen torsdag 1. april - mandag 5. april, men kun for medlemmer og med tidsbestilling.

Seasidebanen åpner torsdag 1. april for medlemmers spill av selskapsrunder og med starttidsbestilling i GolfBox kl. 1000 - 1700. Banen er stengt hver morgen frem til kl. 1000. Banen vil igjen være stengt fra tirsdag 6. april.

Det er ingen greenfee disse dagene for de medlemskategoriene hvor det ville vært greenfee i påsken, som hverdags-, korthullsbane- og klubbmedlemmer.

Det er som vanlig startintervaller på 10 minutter. Du skal ikke bekrefte din starttid i proshopen, da den er stengt. Men vennligst slett din bestilte starttid om du ikke skal spille. Noen golfvenner venter på ledige starttider.

Du kan bestille tid for de to nærmeste dagene og inntil 3 - tre - runder ila. en to-dagers periode.

Spilte runder er ikke handicaptellende da det er 10 - ti - provisoriske greener. Det spilles fra matter på alle par 3-hullene.

Som når vi spilte i fjor - flaggene skal ikke berøres. Raker plasseres ut i bunkerne og skal brukes om du har vært i en bunker.

Korthullsbanen er åpen for medlemmers spill av selskapsrunder og med starttidsbestilling i GolfBox hele dagen. Det er ingen ballrenne!

Det er startintervaller på 10 minutter. Skal du spille flere runder over 9 hull, så må du bestille en starttid for hver 9-hullsrunde. Du skal ikke bekrefte din starttid i proshopen da den er stengt. Men vennligst slett din bestilte starttid om du ikke skal spille. Noen golfvenner venter på ledige starttider.

Du kan bestille tid for de to nærmeste dagene og inntil 5 - fem - runder over 9 hull ila. en to-dagers periode.

Som når vi spilte i fjor - flaggene skal ikke berøres.

Driving rangen, treningsområder inkl. bunker og puttinggreen åpner onsdag 31. mars - og er inntil videre kun for medlemmers bruk.

På rangen

  • Ta med egen pose som ballene fra maskinen kan samles i og bæres til din matte. Ingen andre skal benytte samme pose.
  • Bruk antibac som er plassert ut ved ballmaskinen.

God påske!


LARVIK GOLFKLUBB | STAVERNSVEIEN 232 (FRITZØE GÅRD) | 3267 LARVIK | TLF: 33 14 01 40 | KLUBBEN@LARVIKGOLF.NO