Åpent fra lørdag 21.

Seasidebanen (18-hullsbanen) åpner igjen for spill - med værforbehold - fra lørdag 21. november.

Det er tidsbestilling i GolfBox for alt spill kl. 0800 - 1500 med seks - 6 - dagers forhåndsbestilling for alle. Vennligst bekreft din starrtid i proshopen i proshopens åpningstid og på GolfBox-appen utenom dette. Vi ønsker å ha kjennskap til hvem som har vært på anlegget som et ledd i eventuell smittesporing.

Proshop og kafé vil være åpne kl. 0900 - 1500 fra lørdag 21. november.

Greenfee kr. 400,- alle dager.

Banen har tørket opp raskere enn forventet etter mye nedbør. Vind og høyere temperaturer enn forventet har hjulpet godt til på tørkeprosessen.
Det er kun spill fra gule og røde utslagsområder, og kun fra matter på alle par 3-hullene. Baneoppsettet gjør det fortsatt mulig å spille og registrere handicaptellende runder.
En rekke søppelkasser er nå tatt inn for vinteren. Ta med ditt avfall hjem eller til neste kasse - ikke bare la det ligge igjen som det ble gjort i våres!!
Ballvaskerne ved det enkelte utslagstårn er også tatt inn for vinteren.

Korthullsbanen og driving rangen er åpne.

Og husk koronatiltakene som vi golfere skal følge og som gjør det mulig for oss å spille golf i disse tider. 

Vi bør først og fremst spille med personer i egen husholdning eller noen få personer vi omgås jevnlig. Vi bør først og fremst spille på egen hjemmebane og i hvert fall ikke reise langt og i samme bil med personer vi ikke er i samme husholdning med.


LARVIK GOLFKLUBB | STAVERNSVEIEN 232 (FRITZØE GÅRD) | 3267 LARVIK | TLF: 33 14 01 40 | KLUBBEN@LARVIKGOLF.NO