Andreas og Lucas før start av KM Foursome 2020

Narvesen Tour

Lucas er vinner av Order of Merit, klasse G19 i årets Narvesen Tour Sør og har spilt flere av turneringene på Srixon Tour. Andreas har via Narvesen Tour kvalifisert seg for spill på Srixon Tour.

Flere av våre juniorer har deltatt på en eller flere av årets åtte spilte Narvesen Tour Sør som etter hvert startet opp på Grenland GK i slutten av juni og avsluttet på Kragerø GK. Den oppsatte turneringen på Fritzøe Gård Golfbane i mai ble avlyst pga. de gjeldende koronabestemmelser.

Vi håper Tobias, Ellinor, Adele, Ole Alexander, Brian, Nicolai, Andreas og Lucas har hatt mange fine opplevelser og at disse turneringene har gitt mersmak på turneringspill.

Vi gratulerer alle med gode runder!


Fokus for alle regionale aktiviteter og konkurranser for barn, ungdom og juniorer er rekruttering - ivaretakelse og utvikling, uavhengig av kjønn, alder, nivå og ambisjoner, fra nybegynneren til elitespilleren.Regionale aktiviteter/konkurranser/turneringer utvikles og koordineres av regionene og målet er å skape et bredt tilbud for alle kategorier spillere.

Narvesen Tour er åpne klubbturneringer for barn og juniorer, og arrangeres av golfklubbene i hver region. Alle jenter og gutter i alderen 6-8 år, 9-12 år, 13-15 år og 16-19 år ønskes velkommen til å delta på Narvesen Tour, uavhengig av nivå (handicap), tidligere turneringserfaring eller ambisjoner.
Du kan delta i så mange turneringer du vil og du kan delta i turneringer både i den regionen du bor eller hvor hjemmeklubben ligger, og i andre regioner.

Målene med Narvesen Tour er først og fremst å rekruttere flere jenter og gutter til turneringsspill, på tvers av klubbene, og å være møteplass hvor spillere fra forskjellige klubber blir kjent med hverandre, konkurrerer mot hverandre og motiverer hverandre til å bli bedre golfspillere i et mestringsorientert miljø. Turneringene kommer i tillegg til konkrranser i egen klubb, klubbmatcher og andre junioraktiviteter lokalt og regionalt.

Turneringene er inndelt i ulike klasser etter kjønn, alder og nivå. Det er ulike spilleformer og banelengder tilpasset de ulike klassene.

Larvik tilhører Region Sør som omfatter klubbene i Vestfold og Telemark og i Agder, med unntak av Utsikten, Mandal og Sirdal.


LARVIK GOLFKLUBB | STAVERNSVEIEN 232 (FRITZØE GÅRD) | 3267 LARVIK | TLF: 33 14 01 40 | POST@LARVIKGOLF.NO