Endring starttidsbestilling

Vi endrer som et forsøk antall dager før spill på Seasidebanen som det kan bestilles starttid i GolfBox

  • Spillerett på Seasidebanen og deres gjester - 6 dager før spill, mot tidligere 4 dager før.
  • Spillerett på korthullsbanen som betaler greenfee for spill på Seasidebanen - 4 dager før spill, mot tidligere 3 dager før.
  • Klubbmedlem (greenfeemedlem) uten spillerett på Seaside- eller korthullsbanen - 4 dager før spill, mot tidligere 3 dager før.
  • Greenfeespillere - 4 dager før spill, mot tidligere 3 dager før.

Det åpnes for ny spilledag kl. 0800 hver morgen.

Vi oppfordrer alle medlemmer, gjester og greenfeespillere til selv å bestille starttid direkte i GolfBox som kan gjøres på ulike måter. Via ulike apper kan du kun bestille starttid for deg selv, ikke for dine venner eller gjester. Det må gjøres via en nettleser, ikke en app.

Alternativt bestilles starttid(er) ved å kontakte Servicepunktet/proshopen på tlf. 33 14 01 40. Ved all bestilling må du ha klubb- og medlemsnummer klar på alle spillerne du skal bestille for. Det er nå lukket for å kun sette gjest eller Donald Duck.

Husk å avbestille starttider du ikke skal benytte – helst gjør dette selv direkte i GolfBox.

Alle spillere skal melde seg i Servicepunktet/proshopen for registrering – i åpningstiden som i sommer er kl. 0800-1800 - av at starttiden benyttes senest 10 minutter før starttiden. Der skal du si hvem du er – ikke rope "her er jeg, kl. 1410" - og når du har starttid. Vi har nyansatte, og det er dessverre ikke mulig for dem å vite hvem dere alle er. Konsekvenser hvis man ikke melder seg kan bli at starttiden kan blir gitt bort til noen andre.

Utenom åpningstiden minner vi om at starttiden skal bekreftes via GolfBox-appen.

Registrering i GolfBox for faktisk spill er meget viktig i forhold til bookingbildet, effektiv bruk av banen og ikke minst statistikk. Håper på forståelse for dette og at du tar turen innom Servicepunktet/proshop og registrerer deg.

 


LARVIK GOLFKLUBB | STAVERNSVEIEN 232 (FRITZØE GÅRD) | 3267 LARVIK | TLF: 33 14 01 40 | KLUBBEN@LARVIKGOLF.NO