GolfBox-appen

Vi setter stor pris på om du benytter GolfBox-appen til f.eks. å bekrefte din starttid før spill. Du kan også bruke appen som scorekort for deg selv og føre scoren for de andre i gruppen. En av de andre kan da være markør og godkjenne scoren for hele gruppen.

Starttider kan du også bestille direkte fra appen på samme måte som foran dataskjermen og ved tastaturet hjemme.

Når du oppretter et scorekort i GolfBox-appen er det med den hensikt å sende inn score etter runden. Opprett derfor scorekort kun for de spillere som ønsker å registrere sin runde som en handicaptellende runde.

Ønsker du å endre utslagsted for en spiller - klikk på spillerens navn etter at spilleren er lagt inn i gruppen og velg det utslagsted spilleren skal spille fra. Avslutt med OK. 

Ved scoreregistrering skal kun en spiller i gruppen føre score for de øvrige. Det skjer ofte at flere i gruppen fører score for hverandre. Da blir det dobbeltregistrering av runden og scoren i ditt handicapregister. Har dere registrert score via flere spillere, ta kontakt med handicapkomiteen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. som da kan gjøre de nødvendige justeringer i ditt scorearkiv/handicapregister.

Se gjerne instruksjonsfilmen fra GolfBox Danmark, men vær klar over at vi i Norge ikke benytter EDS (betegnelse for selskapsrunder i Danmark) alternativet ved registrering av spillere. 

Alle spillere som det registreres score for, vil bli sendt til GolfBox ved godkjenning etter at runden er ferdig. Det er kun godkjente scorekort som vil bli gjort tilgjengelig i GolfBox og som du kan se på senere. Annullerer du registreringen vil scorekortet bli slettet for godt.

Korona-tilpasning - Benytt «Godkjenn senere»-knappen for å godkjenne slik at markør slipper å berøre og logge seg på telefonen til den som har ført scoren.

I disse tider er det begrensninger for trafikk inn til Servicepunkt/proshop. Du kan i stedet for «å melde deg» i Servicepunktet bekrefte din starttid i GolfBox-appen når du er mindre enn 1 km. fra klubbhuset. Husk å tillat stedstillgang/stedstjenester for GolfBox-appen. Les mer – her.

Skal du betale greenfee eller får du ikke til å bekrefte din starttid via appen, skal du bekrefte din tilstedeværelse i Servicepunktet/Proshop før du starter på runden. Om du lar være, vil du få No-Show, og du kan miste retten til å bestille starttider for en periode.

Vi minner om at

  • har du ført en feil score inn i scorearkivet, så er det kun hjemmeklubben (hos LGK er det handicapkomiteen) som kan hjelpe deg med å få dette rettet. Ikke kontakt GolfBox support!
  • har du fått registrert for mange scorer - fordi flere spillere i samme gruppe har meldt inn scorene via GolfBox-appen - er det også hjemmeklubben som skal slette de scorer som "til overs".
  • du kan kontakte LGK handicapkomiteen på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

LARVIK GOLFKLUBB | STAVERNSVEIEN 232 (FRITZØE GÅRD) | 3267 LARVIK | TLF: 33 14 01 40 | POST@LARVIKGOLF.NO