Åpning med restriksjoner

Vi ønsker dere velkommen tilbake til en ny sesong, hvor vi i disse koronavirus-tider må forholde oss til myndighetenes råd og de retningslinjer som alt golfspill i Norge er underlagt.

Banen åpner fredag 3. april kl. 1000 og lørdag åpner vi for spill fra kl. 1100 da det er meldt kaldere vær disse dagene.

Idretten og helsedirektoratet følger med på hvordan tillatelsen til idrettslig aktivitet blir seende ut i praksis. Hvis det viser seg at idrettslig aktivitet kan bidra til smitte, så vil det komme innstramminger. Idrettspresident Berit Kjøll har kommet med en klar oppfordring til alle klubber og lag om å følge reglene. Hvis vi ikke gjør dette, vil det ødelegge for hele idretten ved at det kommer nye innstramminger.

Vær ditt ansvar bevist - og følg de retningslinjer som til enhver tid gjelder. NGFs retningslinjer som du skal kjenne til og følge finner du - her.

Legg merke til at en rekke av de fasilitetene vi normalt benytter oss av er stengt. Dette gjelder bl.a.

  • toalettene
  • garderobene
  • trallebod
  • kafé, men Servicepunkt/proshop er åpen med restriksjoner som for mindre butikker
  • vannposter - ta med vann hjemmefra
  • range-området og putting-green - obs obs

Videre er alle søppelkasser fjernet - ta med alt søppel hjem.

Det er ikke utleie av golfbiler eller traller.

Vi har begrenset med banemanskaper og foreløpig ingen vanningsmuligheter, slik at greener vil ikke være klippet.

Inngangen til Servicepunkt/proshop er dobbeltdøren ved terrassen - mot banen/ved greenfeekassen. Her blir du møtt av instruksjoner som du dels er kjent med fra andre butikker du har besøkt i det siste. Det er bl.a. merket opp hvor du skal/ikke skal gå/stå. Vi har begrenset antall personer inne i Servicepunkt/proshop til 5 om gangen.

Proshopen har fått inn årets kolleksjoner! Støtt golfklubben med å kjøpe dine golfartikler hos oss!

Seasidebanen

Tidsbestilling i GolfBox for starttider når proshop/servicepunkt er åpent - primært kl. 0900-1600 alle dager. Noe avvikende de første dager pga. forventet kaldere vær.
Greenfee (kr. 450,-) betales med Vipps - 11891 (Larvik Golfklubb). Skriv inn SSB for greenfee seasidebanen og KHB for korthullsbanen og ditt navn. Betaler du for flere, få med alle navnene.

Tider med ballrenne – gå direkte til utslagsted 1, hold avstand i køen og respekter skiltingen. Den velkjente ballrennen ved gangveien til hull 1 benytter vi ikke.

Utslagssteder ved åpningen - gult, rødt, sølv og bronse.

Vi ser helst at du ikke benytter kapasiteten i Servicepunktet med å bekrefte starttiden din. Du gjør det enklest selv på din mobil med GolfBox app'en. Les mer - her.
Om du ikke benytter app'en, skal du allikevel bekrefte din starttid i Servicepunktet.

Gobex-terminalene skal ikke benyttes.

Minner om at det ikke er anledning til å benytte banen som treningsområde med å slå flere baller - repeterende trening - fra samme sted.

Rundene er ikke handicaptellende slik retningslinjene er utformet.

Korthullsbanen

Ballrenne – gå direkte til utslagsted 1, hold avstand i køen og respekter skiltingen.

Greenfee betales med Vipps - 11891 (Larvik Golfklubb). Skriv inn KHB for korthullsbanen og ditt navn. Betaler du for flere, få med alle navnene.

Kos dere på golfbanen - en fin form for rekreasjon, men husk smittevernreglene og de retningslinjer idretten nå kan utøves etter.


LARVIK GOLFKLUBB | STAVERNSVEIEN 232 (FRITZØE GÅRD) | 3267 LARVIK | TLF: 33 14 01 40 | POST@LARVIKGOLF.NO