Registrering stenges

GolfBox stenger handicapregisteret - også for registrering av runder - fredag 28. på ettermiddag for konvertering til nytt handicapsystem, World Handicap System (WHS) i helgen.

Runder spilt tom. 28. februar registreres og godkjennes av markør før stengingen. Spiller du på en utenlandsk bane, pass på å få med de nødvendige opplysningene slik at runden kan benyttes i beregningen av nytt handicap. Les mer om kravene - her.

Har du runder som ikke er godkjent av markøren eller du ikke har godkjent runder for dine golfkamerater, så må dette gjøres før fredag ettermiddag. Runder som ikke er godkjent av markøren vil ikke bli med i konverteringen til WHS.

Over helgen vil vi kunne se hva vårt handicap er i det nye systemet. Vi må forvente at det kan avvike fra dagens handicap da det er ulike beregningsmåter for dagens EGA Handicap System og det nye WHS. Spørsmål om WHS kan best rettes til handicapkomiteen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.). Men les deg gjerne litt opp om WHS på f.eks. NGFs sider - her.


LARVIK GOLFKLUBB | STAVERNSVEIEN 232 (FRITZØE GÅRD) | 3267 LARVIK | TLF: 33 14 01 40 | POST@LARVIKGOLF.NO