Vellykket jubileum

Larvik GK med medlemmer hadde en vellykket feiring av sitt 30-årsjubileum lørdag 10. august. En stor takk til alle som bidro slik at vi sammen fikk en vellykket dag.

Festdagen startet med jubileumsturneringer med både en scramble-turnering og en single-turnering. Været var ikke i sitt best humør med regnbyger og kraftig vind. Men våre medlemmer gjennomførte med stil.

På kvelden møttes medlemmene i kafeen for en felles åpning av festkvelden før alle beveget seg opp i Vognskjulet (ved hull 10) hvor banemannskaper og arrangementskomiteen hadde tilrettelagt for festen. Festen skulle være i teltet, men pga. værutsiktene denne dagen var den flyttet til Vognskjulet. Og det var bra - for på formiddagen var vinden såpass kraftig at teltet ble ødelagt.

Styremedlem Jan Lotherington loset de ca. 65 fremmøtte gjennom kvelden som toastmaster. Styreleder Jon Ivar Bakk fortalte om "rikets tilstand" og introduserte klubbens nye "grønt kort" med noen overordnede mål for klubben samt noen verdier som favner det klubben og medlemmene skal stå for. Se egen artikkel.

Vårt medlem, magikeren Daniel Larsen trollbant forsamlingen med et fantastisk show. Noen av medlemmene ønsket at han skulle sage Jonas i to, men den delen av showet uteble!

Klubben takket og gratulerte Henrik med hans 25-årsjubileum på anlegget. Styret meddelte utnevnelsen av æresmedlemskap i klubben til Stein Jodal.

Deretter var det diskusjoner, golfskrøner og dans utover kvelden.


LARVIK GOLFKLUBB | STAVERNSVEIEN 232 (FRITZØE GÅRD) | 3267 LARVIK | TLF: 33 14 01 40 | POST@LARVIKGOLF.NO