Veien til Golf-kurs 2021

Golf er både sosialt og bra for helsen. Under en runde forbrenner du 1 500-2 000 kalorier. Alle kan spille golf og føle mestring. Siden det er et individuelt spill legger du selv lista for hva du ønsker - alt fra en stille runde alene, samvær med familie og venner eller konkurranser.

Alle kurs går over to dager med start kl. 12.00 og slutt kl. 18.00. Oppmøte i klubbhuset 10 min. før kursstart. (Forbehold om endringer for 2021.)

Kurset inneholder praktisk trening av alle ulike typer slag, tur på store banen, spill på korthullsbanen, gjennomgang av regler og alt annet som er bra å vite for å klare seg på banen etter kurset.

Du trenger ingen kunnskaper i forveien. Det er ikke noen form av eksamen, men det er viktig med litt egentrening etter kurset og obligatorisk med fadderrunde - minimum 9 hull på store banen (seasidebanen) med en erfaren golfer. Bruk gjerne en bekjent til dette, som godkjennes av trener. Vi kan også ved behov ordne faddere.

Etter gjennomført fadderrunde er du klar for å bli registrert med handicap 54,0. Du kan da spille på banen på egen hånd her på Larvik og som gjest på de fleste andre baner forutsatt at du har inngått et medlemskap i golfklubbben. Vi har gode tilbud på dette for kursdeltagere. 

Lån av golfkøller inngår. Hvis du har egne er det selvsagt bra å bruke dem – si ifra ved påmelding. Du får også god hjelp og fine priser av oss hvis du ønsker å kjøpe i vår shop.

Larvik Golfklubb arrangerer nybegynneropplæring (Veien til Golf-kurs / VTG-kurs) flere ganger gjennom golfsesongen.

Nye VTG-kurs (2021) vil bli satt opp i slutten av februar med kurs fra påsketider og gjennom golfsesongen.

Registrer deg for å motta informasjon når 2021-kursene legges ut. Fyll ut skjemaet - lenke her, og vi kontakter deg.

Vi er inne i en periode med ferieavvikling etc. Har du spørsmål om VTG-kurs? Send din forespørsel til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så svarer vi deg så raskt vi kan i denne perioden.


LARVIK GOLFKLUBB | STAVERNSVEIEN 232 (FRITZØE GÅRD) | 3267 LARVIK | TLF: 33 14 01 40 | KLUBBEN@LARVIKGOLF.NO