Logg inn

larvikgolf

Hjem / Klubben / Komiteer / Damekomiteen
A+ R A-
Damekomiteen
mandag 21. april 2014 22:15

Damene starter opp 30. april

Publisert i Damekomiteen Skrevet av Administrator

Da ønsker vi dere velkommen til en ny sesong for damene. Vi starter onsdag 30. april med Texas Scramble. Påmelding i GolfBox senest to - 2 - dager før kl 1800. Da vil vi informere om sesongen med de planlagte turneringene og aktivitetene. Gå inn på larvikgolf.no og les om treninger og andre tilbud.

 

Nytt av året er :

  • Turneringen er kun for medlemmer av Larvik GK. Damedager spilles onsdag. (I golfuken 17. juli på torsdag)
  • Turneringen er en ren Gobex turnering. Manuelt skrevne scorekort blir ikke regnet som  tellende når Gobex er i drift.  Hvis Gobex er ute av drift en dag skrives score manuelt, signeres og legges i postkassa ved Gobex-kiosken.
  • Ved bruk av Gobexkortet blir runden signert elektronisk av markør. Trenger ikke skrive ut ut resultat og legge i postkassa.

Det spilles i 3 klasser

klasse A : Hcp 0 - 17,9 - slaggolf

klasse B : Hcp 18,0 - 23,9 -  stableford

klasse C/D Hcp  24,0 - 54. - stableford

 

Premiering: Premier vil bli delt ut på siste damedag hver måned.  

 

Påmelding: i de blokkerte tidene 1630-1710 på tavla for damene i gangen.  Det er ikke blokkerte timer for spill på formiddagen. Du bestiller starttid i GolfBox som for en vanlig runde.

Skriv deg på lista som ligger i Proshop/Servicepunkt og betaler før man går ut.

Aktiver Gobexkort, velg dameturnering og start runden.

Vil man spille utover disse tidene skriv deg på lista i proshop, betal og aktiver Gobexkort. 

 

Siste damedag i måneden spilles som Texas Scramble. Påmelding i GolfBox senest mandag kl. 1800 med beskjed om man skal ha mat etterpå.

 

Se oversikt over turneringsdager i GolfBox.

 

Har du ikke fått utlevert Gobex-kort, eller har forlagt det, kontakt Servicepunktet for utstedelse av nytt.

NB! - husk å registrere deg som deltager i Dameturnering i Gobex-kiosken før du går ut. Eventuell registrering under selskapsrunde vil ikke være tellende.

 

Vel møtt til ny sesong. Vi gleder oss til å møte dere igjen.

 

Hilsen Damekomitèen

Svanhild Botnen, Anne Britt Freyer, Inger Bjønness, Elin Killi, Lise A. Olberg og Ellen Støtvig.

lørdag 14. desember 2013 14:06

Damenes lussegolf

Publisert i Damekomiteen Skrevet av Administrator

Årets Lussegolf ble gjennomført lørdag 14. Vi gikk en tur på beina først da det regnet og ikke innbydde til golf. Så koste vi oss i hagestuen med gløgg, lussekatter og pepperkaker med blåost. Det ble avsluttet med en puttekonkurranse der Inger Bjønness vant med Svanhild Botnen som nr. 2 og Grete Huseby ble nr. 3. 

mandag 16. september 2013 08:49

Vellykket Vestfold Ladies

Publisert i Damekomiteen Skrevet av Administrator
Damene hadde søndag en vellykket Vestfold Ladies-turnering med 60 damer på startlisten. De lot seg ikke skremme av den første høstdagen med regn og vind. Alle fikk kaffe, saft, knaskerøtter og kaker under registreringen før shotgunstart kl. 10.
 
Det var mange premier og glade vinnere. Vandrepokalen gikk i år til Larvik! Etterpå var det biff stroganoff, ris og salat som ble avsluttet med kaffe, is og hjemmebakte kaker til dessert. Dette er en fin måte Vestfold-damene samles på med en vår- og en høstturnering hvert år.
 

Vestfold Ladies spilles som 18-hullsturnering to ganger i året. En gang på en 18-hulls bane og en gang på en 9-hulls bane. Deltakerantallet er ca. 70, litt færre på en 9-hullsbane. Premiering til beste deltaker i respektive klasser og til beste klubb. Her kan alle delta - erfarne og mindre erfarne.

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Velkommen til damegruppen

Damegruppen er åpen for alle kvinnelige spillere uansett alder. Damekomiteen er ansvarlig for de ukentlige turneringene/sosiale aktivitetene for damene. Man kan som senior (50 år og eldre) delta både på seniordagen og på damedagen og selvfølgelig i klubbens øvrige turneringer/aktiviteter. Damekomiteens turneringen spilles på onsdager. 

Kontakt damekomiteen

Svanhild Botnen leder 920 11 779
Anne Britt Freyer kasserer 404 06 526
Ellen A. Støtvig sekretær 906 05 840
Elin Killi   970 97 433
Inger Bjønness   452 54 115
Anne Lise Olberg   928 53 418

 

 

Terminliste 2014