Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter
A+ R A-
torsdag 26. mars 2015 16:16

Ungdommens idrettspris til Andreas

Publisert i Larvik Golfklubb

Andreas fikk på årsmøte i Larvik idrettsråd Ungdommens idrettspris for 2014. Prisen er på 5 000 kr og diplom.

 

Prisen ble i Andreas' fravær (er i USA) mottatt av klubbens leder Terje Anthonsen, her sammen med idrettsrådets leder Ann Kristin Aanstad.

Foto: Østlands-Posten

torsdag 19. mars 2015 08:33

Seasidebanen stengt

Publisert i Larvik Golfbane Skrevet av Administrator

Seasidebanen er stengt. Følg med på hjemmesiden (gjerne rubrikken til venstre for nyhetslisten) og på Facebook for oppdateringer.

Les mer om banestatus - gjerne om hvorfor banen er stengt ved frost.

lørdag 14. mars 2015 19:29

Søndag 15. - shotgunstart kl. 1200

Publisert i Larvik Golfbane Skrevet av Administrator
Spill søndag 15. skjer ved shotgunstart kl. 1200. Påmelding i ballrenne. Proshopen åpner kl. 1000.
 
Med fare for frost ønsker vi ikke at spillere skal måtte vente i timer før banen kan åpne slik det dessverre skjedde lørdag. Vi håper på forståelse for dette.
 
Velkommen til nok en fin dag på Fritzøe Gård Golfbane!
 
mandag 09. mars 2015 21:45

Åpent lørdag og søndag

Publisert i Larvik Golfbane Skrevet av Administrator

Spill søndag 15. skjer ved shotgunstart kl. 1200. Påmelding i ballrenne. Proshopen åpner kl. 1000.

Med fare for frost ønsker vi ikke at spillere skal måtte vente i timer før banen kan åpne slik det dessverre skjedde lørdag. Vi håper på forståelse for dette.

Velkommen til nok en fin dag på Fritzøe Gård Golfbane!

 

Lørdag 14. - søndag 15. mars er seasidebanen åpen med væreforebehold. Det kan bli inntil to provisoriske greener som trenger hvile for å komme seg, men banen settes opp slik at den er handicaptellende. Vi bruker ballrenne denne helgen og håper på åpning fra kl. 0900 begge dager om forholdene tillater det.

 

Vi ønsker både medlemmer og gjester hjertelig velkommen. Spesiell greenfee (gjester) kr. 500,-. Medlemmer av Borre, Nøtterøy og Sandefjord tilbys en spesialgreenfee på kr. 200,-. Våre egne honnør- og hverdagsmedlemmer spiller denne helgen fritt.

 

Søndag vil vi ha en a la carte-turnering,18 hull stableford med 1/1-hcp. Mer info i Servicepunktet.

 

Drivingrangen og korthullsbanen er også åpne lørdag-søndag. Det pågående anleggsarbeidet håper vi vil bli avsluttet i løpet av kort tid, slik at både drivingrangen og korthullsbanen igjen kan åpne permanent.

 

Proshopen som daglig får inn nye, spennende varer, holder åpent fra kl. 0830 begge dager.

 

Henrik er i gang med instruksjon og reparasjon av køller - forhåndsbestill på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

torsdag 19. februar 2015 14:16

Lære mer om golfregler?

Publisert i Larvik Golfklubb

NGF arrangerer de neste ukene en rekke regelkurs over en dag.

 
Regelkurset henvender seg til alle kategorier golfere, uansett alder eller nivå.
 
Kurs i Skien 8. mars - les mer
 
Les mer og meld deg på via Norsk Golf.
onsdag 28. januar 2015 21:16

Handicaprevisjon gjennomført

Publisert i Larvik Golfklubb

Årsrevisjonen av medlemmers handicap er godkjent av klubbens handicapkomitè.

 

Ved årsrevisjonen ser komiteen  hvert enkelt medlems scorearkiv i GolfBox, og gjør en beregning og eventuell handicapjusteringEtter beregningen kan en spiller et nytt justert handicap eller bli stående med det samme handicap som ved sesongslutt 2014. Avhengig av hvor mange handicaptellende runder man har registrert i GolfBox får man enten et EGA handicap eller et EGA turneringshandicap.

 

Enkelt forklart revideres alle dine runder som er registrert i GolfBox. I et regnestykke finner man medianen av alle de registrerte rundene dine. Deretter trekker man fra forventet gjennomsnittlig stablefordscore for den handicapkategori du er i. Differansen brukes for å fastsette ditt handicap. Vær oppmerksom på at den gjennomsnittlige handicapscoren (forventet score) er lavere enn buffersonen.

 

Selve årsrevisjonen er gjennomført og godkjent av klubbens handicapkomité. Alle medlemmer får beskjed om resultatet av årsrevisjonen for sitt handicap i GolfBox. De som har valgt å få meldinger fra GolfBox på e-post, har mottatt en e-post om årsrevisjonen. Det er kun runder registrert i GolfBox som blir tatt med i revisjonen. 

 
41 medlemmer har fått satt handicapet opp med 1 eller 2 poeng fordi de registrerte rundene viser at handicapet er for lavt. 44 medlemmer har fått satt handicapet ned med 1 eller 2 poeng fordi de registrerte rundene viser at handicapet er for høyt. 
345 medlemmer har kun registert tre eller færre runder gjennom sesongen. Disse vil ikke få et såkalt EGA turneringshandicap, men EGA Handicap fordi de ikke har registrert minst fire handicaptellende runder i 2014. Dette vil for de fleste ikke ha noen praktisk betydning da de ikke spiller turneringer hvor det er krav til EGA turneringshandicap. Du som har mistet ditt EGA turneringshandicap får det automatisk tilbake når du har registrert tre handicaptellende runder i 2015.

Revisjonen viser at det i tillegg til turneringsspill er viktig å registrere handicaptellende selskapsrunder for å få et så riktig spillehandicap som mulig. Det er også viktig å registrere flest mulig runder, både i buffersonen og under. Disse kan være utslagsgivende ved neste årsrevisjon. Faktisk kan også runder under buffersonen ha en positiv innvirkning på neste års handicap.

 

Hvis du har spørsmål om revisjonen kontakter du handicapkomiteen.

 

Lykke til med golfen i 2015!
Husk å registrere flere selskapsrunder når sesongen starter :-)

 

Og husk at de tidligere mottatte golfkortet og Gobex-kortet også skal benyttes i 2015 - ikke kast de når du rydder opp i golfbag'en.

Side 1 av 25

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer