Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter
A+ R A-
onsdag 26. august 2015 22:13

Etikette - en god film

Publisert i Larvik Golfklubb

Har du fått med deg Göteborgs GKs gode video om etikette?

 

Se den - her - og ta vare på banen!

 

.

søndag 16. august 2015 19:25

Medlemskursene starter opp

Publisert i Larvik Golfklubb

Medlemstreningene / -kursene - for barn, ungdom og elite, for damerherrerseniorer og for nybegynnere starter opp igjen i uke 34.

Benytt anledningen til å få justert litt på svingen eller grepet.

søndag 16. august 2015 19:17

Takk for innsatsen

Publisert i Larvik Golfklubb

Larvik Ladies Open 2015 er nå historie.  Spillerne og arrangørene har gitt tilbakemeldinger om et flott arrangement.  Daragh Browne og hans mannskap har gjort en fantastisk jobb med banen, noe som ble gjenspeilet i de mange positive kommentarer fra spillerne.

 

Vi vil takke alle de frivillige som har stått på både sent og tidlig, tildels veldig tidlig! Dere har hatt mange ulike og utfordrende oppgaver og alt har blitt utført på en flott og positiv måte.

Dere er en viktig ressurs for Larvik Golfklubb.

 

Som takk for innsats inviteres samtlige funksjonærer til en uformell 9-hulls kveldsturnering fredag 21. august, starttid kl.18.00, og med påfølgende bespisning. Meld dere på i GolfBox eller direkte i proshopen.

Vi får håpe at værgudene er på vår side på fredag, slik som på turneringens avslutningsdag.

 

Med vennlig hilsen,

Terje Anthonsen

Stein Jodal

Thor Ravn Karlsen

Rolf Christian Thrane Neilsen

Maureen Sinclair

Aase Tveter

søndag 16. august 2015 17:11

Julie - vinner av Norgescup

Publisert i Larvik Golfklubb

Julie Marie Skalleberg vant i helgen Norgescupen som ble spilt på Aas Gaard Golfbane / Hakadal GK med rundene 73, 73 og 75 - totalt 221 - +8.

Vi gratulerer med seieren!

Martin kom på 20. plass og Bernt Håvard på T21. i herreklassen.

Resulater i GolfBox - her.

 

 

 

fredag 14. august 2015 11:38

Prikkfritt arrangement

Publisert i Larvik Golfklubb

Dette har vært tre fantastisk fine dager og et prikkfritt arrangement levert av Larvik Golfklubb. Jeg er i utgangspunktet et positivt menneske, men dette overgår nesten alt, sier en av veteranene innen internasjonal kvinnegolf, Tournament Director, Ruth Anne Bjørnstad til LGK Info. Alle funksjonærer i Larvik har møtt oss med velvilje, hjelpsomhet og smil. Det har ikke vært problemer, bare løsninger.

Jeg vil særlig trekke det fenomenale arbeidet som greenkeeper  Daragh Browne og hans medarbeidere har gjort med banen. – Jeg har faktisk ingenting å sette fingeren på. Bare superlativer!

Nordea Tour-ros

Også Nordea Tours representant, Frida Bräster, er full av skryt; Alt har gått himla bra, sier den unge turneringskoordinatoren.- Det er første gang jeg er i Larvik og det har vært en sammenhengende positiv opplevelse.

fredag 14. august 2015 11:36

Verdensrekord

Publisert i Larvik Golfklubb

Torsdag ble det satt ny verdensrekord i omspillsrunder på Larvik golfbane under Larvik Ladies Open da svenske Johanna Gustavsson fra Ørebro puttet i land seieren med en birdie på 14. omspillshull. Hun vant over den spanske amatøren Natalia Martinez Escuriola som også spilte imponerende – ikke minst med chipper i toppklasse. Det er Johannas første internasjonale seier, og hun var tydelig glad da hun mottok flott pokal og en sjekk på 5 600 euros av leder i Larvik GK, Terje Anthonsen.  – Dette er stort for meg, sa hun i sin takketale  der hun ikke minst trekk frem den fine banen og den gode service som var vist fra alle hold. Nobuhle Dlamini fra Swaziland tok en fin tredjeplass. Norsk på delt 4. plass. Etter ordinær spilletid gikk de to omspillsduellanter 8 under par.

Omspillet gikk i hovedsak fra hull 9 og et par runder fra hull 1.

På det meste var det rundt 100 tilskuere som fulgte den tette tetkampen i det strålende været på Larviks flotte golfbane.

Side 1 av 27

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer