Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter
A+ R A-
søndag 28. september 2014 21:39

Junior Tour - finale

Publisert i Larvik Golfklubb

Årets Junior Tour finale for RKS-området Sør-Østlandet ble spilt under fine forhold på Fritzøe Gård Golfbane søndag. 

 

24 juniorspillere fra sju ulike klubber deltok med spill over sju, ni eller 18 hull på seasidebanen. Fin temperatur for golf, men noe vind gjorde spillet utfordrende. Men spillerne behersket forholdene bra.

Vi gratulerer alle spillerne med godt spill i finalen.

Resultatene ligger i GolfBox.

 

Velkommen tilbake!


Fokus for Junior Tour er lokal rekruttering til turneringsspill på tvers av klubbene, ivaretakelse og utvikling av juniorer. Junior Tour er åpne klubbturneringer for juniorene i klubben, naboklubbene og turneringsområdet.

 

Junior Tour spilles i hver region (RKS turneringsområde) og terminlistene koordineres av RKS klubbene. Junior Tour er ett av turneringstilbudene i trinn 1-3 i aldersrelatert trening, beskrevet i Sportslig Plan.

 

Det legges opp til et miljø rundt Junior Tour som i hovedsak er mestringsorientert, hvor det legges større vekt på spillernes utvikling enn konkrete resultater.

 

Det viktigste i en utviklingsfase er klubbens deltagelse og ivaretagelse av egne spillere. Junior Tour er ett tilbud, samtidig som klubben også må gi sine juniorer andre konkurransealternativer. Dette må gjøres i egen klubb, gjennom deltagelse i klubbturneringer, samt egne junioraktiviteter gjerne i samarbeid med naboklubber.

 

Erfaring tilsier at den beste måten å utvikle spillere på er å la dem konkurrere lokalt.

 

Målsetning

Økt andel barn og unge i klubbene og økt andel juniorer som konkurrerer i turneringsspill på alle nivåer er ett av målene i golf-Norges virksomhetsplan for perioden 2014-2017.

torsdag 25. september 2014 08:11

Larvik Cup - klar for finalen

Publisert i Larvik Golfklubb

Fredag 26. september kl. 15.10 er Vidar Barth og Øyvind Moen klare for finalematchen i Larvik Cup 2014 – klubbens matchturnering som spilles gjennom hele sesongen. Matchen er utsatt pga. sykdom. Ny dato kommer.

Møt frem og se hvem som blir årets Larvik Cup-mester.

 

I årets matchspill ble spillerne fordelt i åtte puljer hvorav de to beste fra hver pulje skulle gå videre til cupspill. Hensikten var at alle skulle få mer enn en match i løpet av perioden.  44 medlemmer meldte seg på.

Det innebar at det i perioden 8. mai til 31. juli skulle gjennomføres ca. 100 matcher før cupspillet tok til i august.

 

Av de påmeldte ble det «selvsagt» noe frafall. Likevel ble gjennomføringen i løpet av snaue tre måneder noe skuffende. Bare tre av de åtte puljene gjennomførte alle oppsatte matcher. I en av puljene ble kun en - 1 - match spilt - noe som i sin tur medførte at begge de to som faktisk hadde spilt en match, gikk videre til cuprunden.

 

Etter puljespillet var 16 medlemmer klare for cuprundene.  Resultatet av de enkelte matchene frem til finalen, kan du se i GolfBox.

 


Tidligere vinnere av Larvik Cup - se her.

tirsdag 16. september 2014 21:41

Junior Tour 28. september

Publisert i Larvik Golfklubb

Larvik Golfklubb inviterer til Junior Tour for turneringsområdet Sør-Østlandet søndag 28. september.

 

Du finner informasjon om turneringen på turneringens informasjonsside.

Påmelding innen tirsdag 23. september kl. 1200 i GolfBox.

 

Velkommen til Larvik Golfklubb og Fritzøe Gård Golfbane!

mandag 08. september 2014 19:05

Klubbmesterskap

Publisert i Larvik Golfklubb

Larvik Golfklubb har de siste helgene arrangert klubbmesterskap i ulike klasser.

 

«Selve klubbmesterskapet» - ble spilt helgen 30. og 31. august. 72 ivrige golfspillere startet opp i et kraftig regnvær som ga en tung bane for deltakerne.  Fire fulle runder skulle tilbakelegges i løpet av lørdag og søndag med cut etter runde to lørdag. Sisterunden søndag gikk heldigvis i strålende vær.

I dameklassen var det raskt klart at mesterskapet sto mellom to spillere. Vinner ble Ragnhild Skilbred som søndag fornøyd kunne la seg gratulere med nok en klubbmestertittel. 

På herresiden var knivingen om mestertittelen vesentlig skarpere.  Her ble det ikke avgjort før på siste hullet. De tre i lederballen lå helt likt da de skulle spille ut på siste hullet. Tilskuerne ventet i spenning på avgjørelsen. Peter Aarstad Christoffersen puttet sin ball i huller på par og ble dermed klubbmester, mens de andre to andre måtte ta til takke med bogey og dobbelbogey på hullet.

Resultater fra dame- og herreklassen i GolfBox, Se også hvem som har vunnet KM gjennom historien - her.

 

Juniorene og seniorene gjennomførte sine mesterskap helgen 6. og 7. september. Det ble spilt over 36 hull fra klubbtee (rødt for damene og gult for herrene) uten cut.

 

Celine Wiik Christoffersen ble en klar vinner av jenteklassen, mens fjorårsvinneren Martin Haugli Sørensen forsvarte seieren i gutteklassen.

 

Mona Skifell Larsen tok sin første KM-tittel i klassen Senior damer. Knut Nerum stakk av med sin første KM-tittel i klassen Senior herrer. Fredrik Winther-Larsen vant Eldre senior herrer. Blant klubbens Eldre senior damer var det kun to spillere - KM-tittelen ble derfor ikke delt ut -  med Gunhild H. Andersen som klassevinner. 

 

Premieringen for disse mesterskapene, KM Foursome og klubbens matcspill Larvik Cup vil finne sted på klubbkvelden lørdag 11. oktober.

 

 

 

 

fredag 05. september 2014 12:29

Herredagsavslutning

Publisert i Larvik Golfklubb

Herredagsavslutning - årets siste ”Major” - lørdag 13. september.

 

Alle klubbens herrespillere inviteres herved til herredagsavslutningen.

 

Vi spiller turnering med løpende start fra kl. 1330 og utover og avslutter med middag, premieutdeling og festivitas i restauranten i klubbhuset.

 

Husk det er doble Order of Merit-poeng for denne turneringen. Dette håper herrekomiteen vil føre til litt ekstra spenning og mange deltagere.

 

Årets siste major har også egen premiering til 1., 2. og 3. plass i hver enkelt klasse.

Det vil også være premiering for lengste drive på hull 7 og nærmest pinnen på hull 15, samt noen andre overraskelser vi har på lur.

Påmelding i GolfBox innen onsdag 10. kl. 1600.

 

Vel møtt og ”Fore” fra Herrekomiteen.

søndag 31. august 2014 09:45

KM runde 3 & 4

Publisert i Larvik Golfklubb

GolfBox er oppdatert med starttider - etter utsatt start med 30 minutter - for søndagens runde 3 og 4.

Score registreres etter endt runde for den enkelte spiller. Dvs. det er ingen livescore. Vil du oppleve spenningen - ta en tur til banen og følg spillet.

 

Vi ønsker alle spillerne lykke til med dagens spill!

Side 1 av 25

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer