Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter
A+ R A-
onsdag 22. mars 2017 20:02

Vårslipp på golfbanen

Publisert i Larvik Golfklubb

Vi kan førstkommende helg tilby spill på seasidebanen (18-hullsbanen) med "vinteroppsett" (provisoriske greener og utslagssteder) slik at du kan finne frem køller og bag'en og børste bort vinterrusten!

Banen er åpen for spill lørdag 25. og søndag 26. fra kl. 1000 til 1600 med tidsbestilling av starttider i GolfBox. Utenom dette er banen stengt.

Greenfee kr 200,- / kr 100,- for juniorer tom 19 år.

 

Vi har også tilbud i shopen og servering i kafeen.

 

I år vil alle LGKs medlemmer som ikke har betalt fakturaen med årsavgift og spilleavgift ved forfall bli registrert med utestående til klubben. Din tilgang til å bestille starttider i GolfBox og spille (på alle baner i Skandinavia) eller turneringsdeltagelse vil være stengt til fakturaen er betalt. Gjør derfor gjerne opp ditt mellomværende i dag.

Rangen og korthullsbanen er åpne hver dag.

 

Om været blir slik vi håper fremover vil vi ha sesongåpning lørdag 1. april etter dugnaden. Medlemmer som deltar på dugnaden vil denne dagen ha fortrinn på spill.

 

Vi ønsker alle velkommen til en ny sesong!

tirsdag 21. mars 2017 13:43

Betalt årets avgifter?

Publisert i Larvik Golfklubb

Årets avgifter ble fastsatt på årsmøtet 16. februar og har etter dette blitt fakturert medlemmene.

 

Vennligst benytt KID-koden som står på din faktura når du betaler. Dette letter arbeidet med å holde innbetalingene a jour og ikke minst at din innbetaling blir registrert på deg!

 

I år vil alle som ikke har betalt fakturaen ved forfall bli registrert med utestående til klubben. Din tilgang til å bestille starttider i GolfBox og spille (på alle baner i Skandinavia) eller turneringsdeltagelse vil være stengt til fakturaen er betalt.

 

Gjør gjerne opp ditt mellomværende i dag.

torsdag 09. mars 2017 21:55

Kan du bidra?

Publisert i Larvik Golfklubb

Vi er nå i full gang med drift av bane og anlegg i egen regi av Larvik Golfklubb. Golf er et spill vi alle liker godt og det er meget viktig for oss som idrettsklubb at vi har et godt opplegg for rekruttering, ivaretagelse og sportslig virksomhet. I den forbindelse er det behov for frivillige til flere komiteer - Veien til Golf/VTG (rekruttering/ivaretagelse), Turnering og Junior (bredde barn og ungdom).

 

Hvis du ønsker å bidra, vennligst send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen og fortell hvilken komité du kan tenke deg å være med i. Du forplikter deg ikke til noe ved å sende e-post. Undertegnede er sportslig ansvarlig i klubben og fordeler spesifikke oppgaver som du da kan velge å takke ja eller nei til.

 

For å få bra kvalitet på det sportslige og rekrutterende arbeidet i klubben er vi avhengig av en frivillig innsats fra våre medlemmer. Håper at du kan være med å bidra. Ser frem til en ny sesong!

 

Med vennlig hilsen Henrik

tirsdag 07. mars 2017 12:41

Narvesen Open

Publisert i Larvik Golfklubb

Narvesen Open er et arrangement som skal arrangeres to ganger i løpet av sesongen 2017 for å gi et bredere konkurransetilbud til juniorer i alle landets regioner.

Dette er et ekstra tilbud i tillegg til Narvesen Tour, som i 2016 umiddelbart førte til en stor økning i antall juniorer som deltok i regionale juniorturneringer, sammenlignet med tidligere. Alle jenter og gutter i alderen 11-19 år (født i 1998-2006) ønskes velkommen til å delta på Narvesen Open, uavhengig av alder, nivå (handicap) eller tidligere turneringserfaring. Se mer informasjon i vedlegget og i GolfBox.

(Kilde - NGF-nytt, 170307)

onsdag 22. februar 2017 11:56

Ny lov for LGK

Publisert i Larvik Golfklubb

Vestfold idrettskrets godkjente 21. februar de endringer som årsmøtet 16. februar 2017 vedtok (sak 6.1)

 

LGKs gjeldende lov finner du som vedlegg nederst på denne siden.

 

torsdag 09. februar 2017 17:36

Saksdokumenter årsmøtet

Publisert i Larvik Golfklubb

Saksdokumenter til klubbens årsmøte torsdag 16. februar vil du finne for nedlastning - her.

Velkommen!

 

Side 1 av 34

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer