Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter
A+ R A-
tirsdag 18. november 2014 21:54

Elton John til Larvik Golf Arena

Publisert i Larvik Golfbane Skrevet av Administrator

Sir Elton John kommer til golfbanen i Larvik når Stavernfestivalen markerer sitt 15-årsjubileum – og samtidig flytter fra Skråvika til Larvik Golf Arena.
 
I helgen mottok Elton John toppkarakterer for sine utsolgte konserter i Oslo og Stavanger. Neste sommer skal magien gjenskapes under Stavernfestivalen 2. - 4. juli. For første gang vil festivalen arrangeres på områdene til Larvik Golfbane.
 
– Når vi har inngått en langsiktig avtale med Stavernfestivalen, er det for å sikre dagens drift og en framtidsrettet utvikling av ett av Norges beste golfanlegg, sier styreleder i Larvik Golfbane og grunneier Scilla T. Hokholt.
 
NYE INNTEKTER FOR GOLFBANEN
Golf-Norge er inne i en krevende tid. Etter den sterke medlemsveksten rundt årtusenskiftet, har antall golfere stagnert og gått tilbake. Flere golfklubber sliter, enkelte er konkurs.
 
– I en krevende tid må golfbransjen være kreative og innovative, vi må lete etter nye inntektsmuligheter. Avtalen med Stavernfestivalen gir oss et nytt bein å stå på. Våre store og fleksible arealer kan brukes til flere formål enn golf, og vi gleder oss til å ta imot noen av verdens største artister på våre områder, forklarer Scilla.
 
Allerede i vinter vil grunneieren starte byggingen av det som vil få navnet Larvik Golf Arena. Stavernfestivalen skal avholdes på områdene som i dag utgjør driving rangen. Gressutslaget vil gruslegges og nye adkomstveier skal etableres. Driving rangen vil stenges i 14 dager neste sommer, men selve golfbanen blir urørt av festivalen.
 
ÅPEN BANE UNDER FESTIVALEN
– 18-hullsbanen (seasidebanen) vil være tilgjengelig for både medlemmer og gjester, også under festivaldagene, og klubbhuset vil være åpent for servering. Vi jobber med alternative områder for trening og oppvarming, men her kan du spille golf og få med deg Elton John i bakgrunnen, forteller Jonas Löthman, daglig leder av Larvik Golfbane.
 
Verken grunneier eller baneselskapet forventer at alle medlemmer i Larvik Golfklubb setter like stor pris på etableringen av Larvik Golf Arena. Ingen golfspillere ønsker å miste driving rangen i 14 dager hver sommer.
 
– Slik blir det ikke, lover Scilla T. Hokholt.
 
– Inntektene og synergiene fra Larvik Golf Arena vil gi oss muligheten til å reinvestere midler i golfanlegget. Vi har konkrete planer om å bygge en helt ny og moderne driving range parallelt med hull ti. Her planlegges både utslagsmatter under tak og etterlengtede innendørsfasiliteter for Henrik - proen vår.
 
I tillegg vil tiltak på Larvik Golf Arena gi muligheter for ekstrainntekter for klubben i form av betalt frivillighetsarbeid. Bare Stavernfestivalen alene har over 800 frivillige og kan gi flere hundre tusen kroner i klubbkassa.
 
– De siste årene har vi ikke hatt mulighet til å holde anlegget på det nivået vi ønsker, men den muligheten får vi nå. Derfor håper vi at medlemmene ser det større bildet og de langsiktige fordelene i et samarbeid med Stavernfestivalen, sier Scilla T. Hokholt.
 
Larvik Golfklubbs styre er positive til tiltaket og at dette muliggjør en utvikling av anlegget.
 
SIKRER OGSÅ FESTIVALEN
Oppe på Dammen, i den gamle boligen bak klubbhuset, er festivalsjef Roger Albin og hans stab allerede på plass i nye lokaler.
 
– Når vi flytter festivalen til Larvik Golf Arena, er det også for å sikre festivalens framtid. Vi hadde behov for en langsiktig avtale, og her på golfbanen får vi også et område som egner seg bedre for det publikumsantallet vi må ha. Her kan 10 000 mennesker ha det romslig og trivelig samtidig som vi kan ta vare på sjarmen som vi er blitt kjent for, sier han. 
 
Siden oppstarten i 2001 har Stavernfestivalen etablert seg som én av Norges største og viktigste musikkfestivaler. Den nye avtalen gir festivalen større forutsigbarhet i planleggingen, lettere adkomst, bedre parkeringsmuligheter, en fordelaktig plassering mellom Larvik og Stavern samt mulighet til å etablere permanente installasjoner som gjør riggingen enklere. 
 
– Vi har ingen målsetning om å øke antall besøkende, men etter 14 år hadde vi på mange måter vokst ut av Skråvika. Nå har vi endelig fått på plass en avtale med en privat og langsiktig grunneier. Samtidig gir vi Skråvika tilbake til allmenheten hele sommeren, sier Albin, som lover golferne en stor opplevelse.
 
– Etter årets happening med Bob Dylan, sikter vi høyt for å holde det artistiske nivået. Elton John hører hjemme på øverste hylle. Han kommer hit med fullt band, en lang rekke med musikalske mesterverk og to geniale hender. Det er bare å glede seg, sier Roger Albin.Kick off med Kurt Nilsen
Som en markering av den nye samarbeidsavtalen mellom Stavernfestivalen og Larvik Golfbane tilbys alle medlemmer av Larvik Golfklubb en rabattert billettpris til Kurt Nilsens julekonsert i Arena Larvik lørdag 13. desember.

Medlemspris: kr 400,- (normalpris kr 495,-)

Bestilling: Send e-post til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  eller ring 33 14 01 40 / 483 18 853. 

Mer info på Staverfestivalens sider.

onsdag 05. november 2014 21:23

Simulatorgolf på e2

Publisert i Larvik Golfklubb

Larvik Golf har inngått avtale med Sandefjord GK som gir oss de samme gode prisene som Sandefjord GK på simulatorgolf i e2 Treningssenter i Komplett.no Arena, Sandefjord.

 

e2 har to simulatorer av høy kvalitet. Den tredje simulatoren installeres i november.

 

Vi kan tilby spill for kun kr. 150,- per time per simulator i november.

I desember vil timesprisene være kr. 180,- på hverdager før kl. 1600. Fra kl.1600 kr 200,-. Lørdager og søndager kun kr. 230,-.

 

Prisen per time er uavhengig av antall spillere. Det kan være inntil fire spillere per simulator. Med effektivt spill vil en spiller kunne spille 18 hull på en time.

 

Tidsbestilling gjør du i GolfBox. Velg Sandefjord GK som bane og deretter Simulator 1-e2 eller Simulator 2-e2. Ytterligere en simulator installeres i november. Så snart denne er på plass finner du den som Simulator 3-e2.

 

Benytt denne muligheten til å holde svingen ved like gjennom vinteren sammen med gode golfvenner. Eller kanskje sette opp en vinterturnering?


fredag 17. oktober 2014 08:56

Mot sesongslutt

Publisert i Larvik Golfbane Skrevet av Administrator

Det går mot sesongavslutning. Høsten har vært fin med gode golfforhold. Det kan fortsatt bli mange fine runder før banen stenger for vinteren.

 

Mandag 20. oktober er det slutt  tidsbestilling i GolfBoxog vi går over til ballrenne.  Proshop, servicepunkt og kafé stenger da for sesongen. Du kan benytte deg av vår automat med hansker, baller, greenfeebilletter i tillegg til varm drikke og noe å tygge i. Automaten tar kun kort.

 

Om det blir tidsbestilling i GolfBox enkelte helger kommer vi tilbake på.

 

Greenfee er redusert til kr. 390,-. På banen er en rekke vinterforberedelser igangsatt.

 

Ønsker du å tilpasse køller, skifte grep, anskaffe nye køller eller justere litt på svingen? Vår pro Henrik er tilgjengelig på anlegget.

 

Frosten kan være rett rundt hjørnet. Vennligst respekter skilting om at banen er stengt. Det er banemannskapene som avgjør stengning/åpning. De gjør dette ut fra faglige vurderinger slik at det ikke oppstår unødvendig skade på banen.

 

lørdag 04. oktober 2014 22:33

Klubbkveld

Publisert i Larvik Golfklubb

Klubbkveld med premiering klubbmesterskapene og Larvik Cup

Etter en lang sesong og dagens dugnad, møtes vi kl. 1800 (lørdag 11.) for en klubbkveld i restauranten.

Klubben spanderer maten, mens det i glasset dekker du selv.

I løpet av kvelden vil det være

 • premieutdeling for alle klubbmesterskapene og Larvik Cup
 • quiz - hverdagslige regelsituasjoner som kan være greit å kunne
 • ... og ikke minst en sosial sammenkomst.


Påmelding til klubbkvelden ser vi helst at du gjør i GolfBox innen kvelden onsdag 8. Da vet Alex bedre hvor mye mat han skal forberede. (Finner du ut etter dette at du gjerne vil komme - meld deg på i GolfBox så raskt du har bestemt deg.)

lørdag 04. oktober 2014 22:24

Dugnad - 11. oktober

Publisert i Larvik Golfklubb

Lørdag 11. oktober samles vi for høstdugnaden.

 

Vi møtes kl. 0900, gjør et godt stykke arbeid sammen før vi har en felles lunch kl. 1200.

Deretter blir det dugnadsturnering som spilles som 9-hulls Texas scramble.

 

Under denne dugnaden vil vi ha fokus på

 • teetårnene
 • Gobex-terminalene
 • bunkerne
 • plokke frem baller på rangen og i nærområdet
 • innkjøringen med veier
 • skilt på banen
 • bord og stoler
 • blomster og annet "hagearbeid"

 

Vi ønsker innspill fra medlemmer på oppgaver som bør gjøres. Send forslaget på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

 

Meld også gjerne fra om du har spesialkompetanse som kan være nyttig og som du vil gi klubben som dugnadsinnsats denne dagen - eller senere. Kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

 

Møt opp på en sosial, nyttig og hyggelig dag!

 

OBS! Senere på dagen - kl. 1800 - starter klubbkvelden.

søndag 28. september 2014 21:39

Junior Tour - finale

Publisert i Larvik Golfklubb

Årets Junior Tour finale for RKS-området Sør-Østlandet ble spilt under fine forhold på Fritzøe Gård Golfbane søndag. 

 

24 juniorspillere fra sju ulike klubber deltok med spill over sju, ni eller 18 hull på seasidebanen. Fin temperatur for golf, men noe vind gjorde spillet utfordrende. Men spillerne behersket forholdene bra.

Vi gratulerer alle spillerne med godt spill i finalen.

Resultatene ligger i GolfBox.

 

Velkommen tilbake!


Fokus for Junior Tour er lokal rekruttering til turneringsspill på tvers av klubbene, ivaretakelse og utvikling av juniorer. Junior Tour er åpne klubbturneringer for juniorene i klubben, naboklubbene og turneringsområdet.

 

Junior Tour spilles i hver region (RKS turneringsområde) og terminlistene koordineres av RKS klubbene. Junior Tour er ett av turneringstilbudene i trinn 1-3 i aldersrelatert trening, beskrevet i Sportslig Plan.

 

Det legges opp til et miljø rundt Junior Tour som i hovedsak er mestringsorientert, hvor det legges større vekt på spillernes utvikling enn konkrete resultater.

 

Det viktigste i en utviklingsfase er klubbens deltagelse og ivaretagelse av egne spillere. Junior Tour er ett tilbud, samtidig som klubben også må gi sine juniorer andre konkurransealternativer. Dette må gjøres i egen klubb, gjennom deltagelse i klubbturneringer, samt egne junioraktiviteter gjerne i samarbeid med naboklubber.

 

Erfaring tilsier at den beste måten å utvikle spillere på er å la dem konkurrere lokalt.

 

Målsetning

Økt andel barn og unge i klubbene og økt andel juniorer som konkurrerer i turneringsspill på alle nivåer er ett av målene i golf-Norges virksomhetsplan for perioden 2014-2017.

Side 1 av 25

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer