Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter
A+ R A-
torsdag 19. februar 2015 14:16

Lære mer om golfregler?

Publisert i Larvik Golfklubb

NGF arrangerer de neste ukene en rekke regelkurs over en dag.

 
Regelkurset henvender seg til alle kategorier golfere, uansett alder eller nivå.
 
Kurs i Skien 8. mars - les mer
 
Les mer og meld deg på via Norsk Golf.
onsdag 28. januar 2015 21:16

Handicaprevisjon gjennomført

Publisert i Larvik Golfklubb

Årsrevisjonen av medlemmers handicap er godkjent av klubbens handicapkomitè.

 

Ved årsrevisjonen ser komiteen  hvert enkelt medlems scorearkiv i GolfBox, og gjør en beregning og eventuell handicapjusteringEtter beregningen kan en spiller et nytt justert handicap eller bli stående med det samme handicap som ved sesongslutt 2014. Avhengig av hvor mange handicaptellende runder man har registrert i GolfBox får man enten et EGA handicap eller et EGA turneringshandicap.

 

Enkelt forklart revideres alle dine runder som er registrert i GolfBox. I et regnestykke finner man medianen av alle de registrerte rundene dine. Deretter trekker man fra forventet gjennomsnittlig stablefordscore for den handicapkategori du er i. Differansen brukes for å fastsette ditt handicap. Vær oppmerksom på at den gjennomsnittlige handicapscoren (forventet score) er lavere enn buffersonen.

 

Selve årsrevisjonen er gjennomført og godkjent av klubbens handicapkomité. Alle medlemmer får beskjed om resultatet av årsrevisjonen for sitt handicap i GolfBox. De som har valgt å få meldinger fra GolfBox på e-post, har mottatt en e-post om årsrevisjonen. Det er kun runder registrert i GolfBox som blir tatt med i revisjonen. 

 
41 medlemmer har fått satt handicapet opp med 1 eller 2 poeng fordi de registrerte rundene viser at handicapet er for lavt. 44 medlemmer har fått satt handicapet ned med 1 eller 2 poeng fordi de registrerte rundene viser at handicapet er for høyt. 
345 medlemmer har kun registert tre eller færre runder gjennom sesongen. Disse vil ikke få et såkalt EGA turneringshandicap, men EGA Handicap fordi de ikke har registrert minst fire handicaptellende runder i 2014. Dette vil for de fleste ikke ha noen praktisk betydning da de ikke spiller turneringer hvor det er krav til EGA turneringshandicap. Du som har mistet ditt EGA turneringshandicap får det automatisk tilbake når du har registrert tre handicaptellende runder i 2015.

Revisjonen viser at det i tillegg til turneringsspill er viktig å registrere handicaptellende selskapsrunder for å få et så riktig spillehandicap som mulig. Det er også viktig å registrere flest mulig runder, både i buffersonen og under. Disse kan være utslagsgivende ved neste årsrevisjon. Faktisk kan også runder under buffersonen ha en positiv innvirkning på neste års handicap.

 

Hvis du har spørsmål om revisjonen kontakter du handicapkomiteen.

 

Lykke til med golfen i 2015!
Husk å registrere flere selskapsrunder når sesongen starter :-)

 

Og husk at de tidligere mottatte golfkortet og Gobex-kortet også skal benyttes i 2015 - ikke kast de når du rydder opp i golfbag'en.

torsdag 15. januar 2015 22:49

Innkalling årsmøte og generalforsamling

Publisert i Larvik Golfklubb
Protokoll fra årsmøte 12. februar finner du - her.
 
Styret i Larvik Golfklubb (LGK) innkaller klubbens medlemmer til årsmøte torsdag 12. februar 2015 kl. 1800 i restauranten, Fritzøe Gård Golfbane, Larvik.
 
Registrering av fremmøtte fra kl. 1730.
 
Kl. 1800 – årsmøte Larvik Golfklubb
I forlengelsen av årsmøte og før LGBs generalforsamling vil det bli gitt en redegjørelse av den aktuelle situasjonen.
kl. 1900 - ordinær generalforsamling i Larvik Golfbane AS - se info nedenfor.
 
For å ha stemmerett på LGKs årsmøte og være valgbar må man være fylt 15 år, vært medlem av klubben i minst en - 1 - måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt.
Saker til behandling er omtalt i Larvik Golfklubbs lover § 15. I henhold til LGKs lover § 13 må forslag som skal behandles på klubbens årsmøte være sendt til styret innen 29. januar 2015.
 
Saksdokumenter til årsmøtet i LGK vil du finne nederst på denne siden som vedlegg. Saksdokumentene ble lagt ut torsdag 5. februar. Informasjon om saksdokumentene ble sendt som nyhetsbrev til medlemmene.
Ønskes saksdokumentene oversendt per post, vennligst gi beskjed til administrasjonen på tlf. 33 14 01 40 eller per e-post til klubben(a)larvikgolf.no.
 
Vi ber alle medlemmer å bringe med sine egne utskrevne saksdokumenter til årsmøtet. 
 
Protokoll fra årsmøtet 2014 finner du - her.
 

 
Styret i Larvik Golfbane AS (LGB) innkaller selskapets aksjonærer til ordinære generalforsamling torsdag 12. februar 2015 i restauranten, Fritzøe Gård Golfbane, Larvik. Generalforsamlingen vil finne sted umiddelbart etter LGKs årsmøte.
 
På generalforsamlingen har hver A-aksje 1 stemme. Aksjonær kan la seg representere ved fullmektig med skriftlig fullmakt. Fullmaktsskjema vil følge saksdokumentene.
I henhold til LGBs vedtekter (se vedlegg nederst på denne siden) og aksjeloven må forslag som skal behandles på generalforsamlingen være innlevert til styret v/leder innen 29. januar 2015.
 
Innkallingen og saksdokumenter til generalforsamlingen i LGB ble sendt selskapets aksjonærer per e-post 4. februar 2015. Om du ikke har mottatt din kopi, meld fra på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .
 
Vi ber aksjonærene bringe med seg sin kopi av dokumentene til generalforsamlingen.
 
torsdag 18. desember 2014 21:28

Andreas blir profesjonell

Publisert i Larvik Golfklubb

Andreas Halvorsen vil bli profesjonell golfer fra april 2015.

 

Han bytter base fra anerkjente Tom Burnett Golf Academy hvor han har vært fulltidselev siden han flytte til Florida høsten 2013 til ny trener, Jorge Parada i Sawgrass. Bl.a. Jonas Blixt og Anna Nordquist har Jorge Parada som sin trener.

 

Andreas har nå inngått en fireårig avtale med agentfirmaet 4 sports & entertainment som har bl.a. Edoardo Molinari og Peter Hanson i golfstallen.

 

Mediadekning

- ØP - Andreas Halvorsen hopper ut i proffdrømmen

- ØP - Satser med nye trenere,....

- Norsk Golf - Halvorsen får spille Challenge Tour i 2015

torsdag 18. desember 2014 21:19

Proffturnering i 2015

Publisert i Larvik Golfklubb

Larvik Golfklubb vil være arrangørsted for damenes LET Access i uke 33. Drøbak GK vil være arrangørsted for den samme turneringsserien i uke 22. Turneringene inngår i LET Access som er turneringer på det nest høyeste nivået for kvinnegolf i Europa - under Ladies European Tour som LGK var arrangør av i 2009.

 

Fra NGFs pressemelding:

LET Access-turneringer til Drøbak og Larvik

Norges Golfforbund utvider kvinnelige proffturneringer i 2015

(Ullevaal. 17. desember 2014) Drøbak Golfklubb og Larvik Golfklubb arrangerer hver sin proffturnering for kvinner i 2015. Turneringene inngår i LET Access som er turneringer det nest høyeste nivået for kvinnegolf i Europa.

 

LET Access er turneringsserien som sikret Tonje Daffinrud en plass Ladies European Tour (LET) fra og med 2015. Gjennom økt turneringsaktivitet håper Norges Golfforbund (NGF) å stimulere til at flere lovende norske spillere får samme mulighet.

 

- Dette er spennende for oss, ettersom vi nå kan gi våre beste kvinner en ekstra mulighet til å konkurrere profesjonelt på norsk jord, sier turneringsansvarlig Øystein Tamburstuen i NGF.

 

I uke 22 vil noen av de mest lovende kvinnelige spillerne i Europa konkurrere på Drøbak GK, mens de samme spillerne er gjester Larvik GK i uke 33.

 

- Både Drøbak og Larvik har to flotte anlegg, og med bred erfaring som turneringsarrangører bør dette bli to turneringer fullt på høyde med et hvilket som helst europeisk nivå, sier Tamburstuen.

 

NGF opplyser at begge turneringene gir rankingpoeng til Norgescuprankingen for de norske spillerne. Det betyr at også kvinnene får et godt nasjonalt tilbud, inkludert profesjonell matching.

 

Turneringene arrangeres i samarbeid med svenske Nordea Tour.

 

mandag 15. desember 2014 21:25

Prøvemedlemskap

Publisert i Larvik Golfklubb

Larvik Golfklubb (LGK) har plass til nye medlemmer og tilbyr derfor et prøvemedlemskap over to sesonger.

 

Alle - som de to siste sesongene (2013 og 2014) ikke har hatt et fullstendig medlemskap i LGK eller vært aksjonær i LGB - tilbys et prøvemedlemskap med fulle rettigheter - både på seasidebanen, treningsanlegget og korthullsbanen. Prøvemedlemskapet har en varighet på to - 2 - år og gjelder for 2015- og 2016-sesongene hvor du oppnår en total rabatt  på ca. 3 650 kroner. Rabatten kan bli større, dersom klubbens årsavgift eller spilleavgiften i perioden økes.

 

For 2015 vil årsavgiften inkl. spilleavgiften være kr 6 600,- og for det 2. året kr 8 150,-. Dette inkluderer kontingenter til NGF. Det er ingen innmeldingsavgift eller krav til å kjøpe aksje.

 

Det er baneselskapet Larvik Golfbane AS (LGB) som byr på rabatten som i sin helhet gir deg en redusert spilleavgift. 

 

Ta kontakt med Jonas Löthman på tlf. 33 14 01 40 / 483 18 853 eller på e-post klubben(a)larvikgolf.no for nærmere informasjon og hvordan innmeldingen kan ordnes enkelt for deg.

 

Årsavgiften kan om du ønsker betales på avtalegiro over fem måneder våren 2015 og våren 2016.

 

Våre medlemskap kan du lese mer om - her.

 

 

Velkommen til Larvik Golf!

 

Side 1 av 25

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer