Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter
A+ R A-
mandag 25. mai 2015 22:29

Fredagsshotgun

Publisert i Larvik Golfklubb
Vi følger opp - denne gang fredag 29. mai
  • 9 hulls Shotgun start på backnine kl. 1800
  • 2-manns scramble (minst tre utslag på hver)
Bespisning (betalt med startkontingenten) og noen hyggelige timer i klubbhuset etter spillet.
Drikkevarer bestilles og betales av hver enkelt.
 
Påmelding i GolfBox innen kl. 12.00 torsdag 28. mai.
Startkontigenten kr. 100,- betales i proshop før start.
 
Ta gjerne med en venn/venninne som ikke spiller golf til arrangementet etter golfrunden.
 
Det blir tre fredagsarrangementer før sommeren og tre etter.
 
 
søndag 24. mai 2015 09:45

Herredag major

Publisert i Larvik Golfklubb

Fredag 5. juni inviterer Herrekomiteen til årets første major-turnering med dobbel poengsum til Order of Merit og med påfølgende pizza i klubbhuset, godt drikke og premieutdeling.

 

Hold av denne fredagen - mer informasjon kommer.

OBS - 4. juni spiller vi ikke den vanlige torsdagsturneringen.

 

søndag 17. mai 2015 20:24

Demodag Titleist - 23. mai

Publisert i Larvik Golfbane Skrevet av Administrator
søndag 17. mai 2015 19:51

Golfens dag - 2. pinsedag

Publisert i Larvik Golfklubb
Er du eller har du familie, venner eller kollegaer som er nysgjerrig på hva vi driver med på golfbanen? Mandag 25. mai, (2. pinsedag), kl. 1200-1600 holder Larvik Golfklubb åpen dag på Fritzøe Gård. Kom og prøv golf - gratis!
 
Vi ønsker å vise deg, din familie, kollegaer eller venner hva golf kan være og alle de forskjellige aktivitetene dere kan gjøre på anlegget. Dere kan få litt veiledning av vår pro/trener Henrik, prøve utstyr, slå baller, spille noen hull på korthullsbanen med en fadder eller bare nyte en gratis kopp kaffe eller noe å spise. Eller hvorfor ikke prøve fotballgolf på korthullsbanen.
 
Prøv en sport der alle kan være med! Og nå får du trukket fra deltageravgiften på våre nybegynnerkurs (VTG-kurs - les mer - her) fra på årskontingenten ved innmelding i klubben!
 
Golf er en idrett for alle generasjoner. Fordelen med aktiviteten er at den kan gjennomføres alle nivåer og sammen med andre. Golfere får fysisk trening, masse frisk luft og sosial omgang med andre hyggelige mennesker. Mosjon behøver ikke ende opp med et maraton i Berlin! 
 
Det kan spilles konkurranser eller bare gå hyggerunder på tvers av generasjoner, kunnskapsnivå og kjønn. For noen er det å utvikle sine egne ferdigheter og dermed konkurrere med seg selv det viktigste. Golf er den eneste idretten man kan drive aktivt som ung og ta opp igjen for fullt i godt voksen alder
 
Larvik Golfklubb er et av Larviks største idrettslag. Men vi har plass til mange flere!
 
Proshop og kafé er åpen.
 
Har du spørsmål – ta kontakt med oss på tlf. 33 14 01 40 eller på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
 
Du er hjertelig velkommen!
 

 

søndag 10. mai 2015 20:00

Funksjonærer til Larvik Ladies Open

Publisert i Larvik Golfklubb

Vær med og opplev golfspillet på sitt beste på vår egen bane – og den gode følelsen å kunne bidra til et vellykket arrangement sammen med andre klubbmedlemmer.

 

Larvik GK arrangerer 11. – 13. august Larvik Ladies Open, en profesjonell dameturnering som inngår i LET Access Tour (LETAS).

LETAS er en undertour til Ladies European Tour – som LGK arrangerte meget vellykket i 2009 med SAS Ladies Masters. Turneringen hos oss er også en delturnering på Nordea Tour og på Norgescup.

 

120 golfere vil gjøre opp om 35 000 Euro, rankingpoeng, heder og ære. Blant de som allerede er påmeldt er vår egen Mariell Bruun som vil få mulighet til å konkurrere med den europeiske eliten på hjemmebane.

 

Våre funksjonærer er meget viktige personer for å forberede og gjennomføre denne profesjonelle dameturneringen på best mulig sett.

 

Arbeidsoppgavene som en av våre funksjonærer kan ha ulikt innhold – alt fra håndverkere og forecaddies til turneringeleder. Alle er like viktige puslebrikker for å kunne planlegge, gjennomføre og avslutte turneringen.

 

Vi vil ha behov for hjelp til oppgaver som startere, resultatservice, spillertransport, baneoppgaver, sekretariat, drift og rigg av utstyr fra Nordea Tour og fra NGF. Opplæring vil bli gitt.

 

Har du anledning, hele eller deler av perioden 9. – 13. august – gi meg en tilbakemelding og gjerne med et ønskemål om oppgaver.

 

Med vennlig hilsen

for Larvik Golfklubb

Stein Jodal, prosjektleder Larvik Ladies Open

tlf. 907 41 120

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

fredag 08. mai 2015 20:11

Godt tilbud

Publisert i Larvik Golfklubb
Hjertelig velkommen til nybegynnerkurs over to dager i mindre grupper sammen med profesjonell trener med 20 års erfaring. Du blir tatt godt vare på etter kurset i form av "Kom deg videre trening". 
 
Veien til golf-kurset blir i praksis gratis siden du får kursavgiften trukket fra medlemsavgiften ved innmelding i Larvik Golfklubb.
 
Golf er en flott idrett å utøve sammen med venner og familie. Det er lettere nå å begynne enn noen gang. Alt du trenger er et helgekurs uten noen "eksamener". Dette kurset er for alle som har lyst til å starte med golf, og det krever ingen forkunnskaper.
 
Mer informasjon og kursdatoer finner du - her.
 
Side 1 av 25

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer