Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter
A+ R A-
onsdag 20. august 2014 14:41

Tilbud på Veien-til-Golf-kurs

Publisert i Larvik Golfklubb

Årets to siste kurs er 30.-31. august og 13.-14. september med kampanjepris kr.1 000.- per deltager.


Kjenner du noen som ønsker å vare med? Mer info finner du på våre hjemmesider.

Spørsmål og påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

onsdag 06. august 2014 21:21

Nye rangeballer

Publisert i Larvik Golfbane Skrevet av Administrator

Alle rangeballene byttes ut med nye Wilson rangeballer torsdag 7. august.

 

Ta turen til rangen og prøv de ut! Men husk at drivere ikke skal brukes fra matteutslagene pga. sikkerheten for de som er på korthullsbanen.

 

søndag 03. august 2014 17:32

Norgesmester 2014 - Mariell

Publisert i Larvik Golfklubb

Mariell Bruun vant NM på Tyrifjord GK med åtte slag (-9) foran Camilla Vik, Oslo GK (-1).

 

Simen Syftestad endte på en 43. plass i herreklassen - en meget god prestasjon av juniorspilleren. Julie Skalleberg - også junior - mistet cut'en i dameklassen.

 

Fra Norsk Golf:

Dette var Larviks-golferens første NM-triumf. Bruun startet dagen med en ledelse på syv slag på Arendal-jenta Karoline Stormo. Bruun kom tregt i gang med sin runde, og var to over par etter halvspilt runde. På de noe enklere hullene på back nine kom til slutt birdiene.

 

– Nervene var veldig høye på starten av runden. Jeg minnet meg selv på at jeg ikke hadde grunn til å være nervøs, og etterhvert gikk det veldig bra. Men det var egentlig aldri noe tidspunkt ute på runden hvor jeg følte at «nå har jeg vunnet». Jeg var inne i min egen boble, og tenkte ikke så mye på Kongepokalen, forteller Bruun til Norsk Golf.

 

Dagens første birdie rullet i for Bruun på det 11. hullet. Det ble en ny bogey to hull senere, men med to birdies på rappen på det 16. og 17. hullet kom hun seg tilbake på par for dagen. Hun drivet nesten green på det avsluttende par-4-hullet, men måtte nøye seg med en pitch og to putter for par.

 

– Det er veldig deilig å kunne kalle seg Norgesmester. Jeg håpet jeg skulle klare det i fjor da det ble andreplass, så det føles veldig godt å gå hele veien denne gang, sier Bruun.

 

Bruun, som ble tvunget til å spille mandagskvalifiseringen på starten av uken på grunn av en systemfeil i GolfBox, beskriver seieren som sin største prestasjon i karrieren.

 

– Jeg er spesielt stolt av at ingen av rundene mine var over par. For min del er det en stor prestasjon. Jeg har slått veldig bra hele uken, og er stolt over at jeg gikk på par i dag i en runde med så mye press.

 

Om en halvannen uke skal hun spille LET Access-turneringen på Losby. Hun er usikker på hvordan resten av turneringsprogrammet ser ut, men reiser tilbake til collegegolf i Denver 23. august.

 

– Dette gjør veldig godt for selvtilliten for resten av sesongen!

 


torsdag 31. juli 2014 23:05

NM med Larvikspillere

Publisert i Larvik Golfklubb

Mariell Bruun og Viktor Hovland Norgesmestere i golf 2014 (pressemelding fra NGF)

 

Kongepokalene til Larvik og Drøbak.

 

(Storøya, 3.august 2014) Mariell Bruun fra Larvik Golfklubb og Viktor Hovland fra Drøbak GK er Norgesmestere i golf 2014. Søndag ettermiddag tok de i mot sine første kongepokaler.

 

Etter en førsterunde på det jevne vartet Mariell Bruun opp med banerekord på 65 slag dag to. Dermed sikret hun seg et godt forsprang som ingen av konkurrentene greide å ta igjen. Nærmest kom Camilla Vik fra Oslo GK som var åtte slag bak, noe som holdt til sølv. Bronsen gikk til Sandra Nordaas fra Drøbak GK og Karoline Stormo fra Arendal og Omegn GK.

 

– Dette er kanskje min største prestasjon. Jeg er spesielt stolt av at ingen av rundene mine var over par. Det er veldig deilig å kunne kalle seg norgesmester, sier Mariell Bruun.

 

Viktor Hovland fra Drøbak GK sikret seg seieren i herreklassen. Med solide 62 slag og banerekord på dag to skaffet Hovland seg et forsprang som aldri var truet. Sølvmedaljen gikk til Kristian Krogh Johannessen fra Drammen GK, mens Kristoffer Ventura fra Oslo GK fik bronse.

 

- Veldig kult! Det var ufattelig kult å være en del av laget som vant gull i VM i Japan i juni, men rent individuelt er nok dette det gjeveste, forteller Hovland.

 

Norgesmesterskapet spilles som en slagspillturnering over fire dager. Det spilles 18 hull hver dag med en cut etter to dager.118 herrer og 39 damer deltok i arrangementet som ble spilt på Tyrifjord Golfklubb i Hole i Buskerud.

--

Årets Norgesmesterskap spilles torsdag - søndag på Tyrifjord GK med Julie Skalleberg, Mariell Bruun og Simen Syftestad som Larviks representanter.

Mesterskapet spilles over fire runder - 72 hull - med cut etter runde 2 (18+ for damene og 48+ for herrene).

 

Mariell tok en fin 2. plass i fjorårets NM på Stiklestad GK. Simen og Julie spiller sitt første NM. 

 

Du kan følge spillerne på leaderboard i GolfBox - damer og herrer.

Vi ønsker lykke til!

 

Media

- ØPs oppslag om Mariell

- ØPs oppslag lørdag

- ØP søndag - Mariell Bruun ble norgesmester

- Norsk Golf- Fra mandagskval til banerekord

- Norsk Golf - Mariell Bruun i suveren ledelse

- Norsk Golf - Bruun trosset nervene...

- NRK - Mariell vant NM

 

torsdag 31. juli 2014 22:40

Endringer i turneringsklasser

Publisert i Larvik Golfklubb

Sommerens klubbturneringer taes opp igjen i august etter en feriepause. Ved påmelding til høstens turneringer vil den enkelte spillers handicap være avgjørende for hvilken klasse man deltar i. Endringer i påmeldingen og klasseinndelingen er gjort for Longines Championship, Color Line Single og Proshop spesial.

 

Oppdatert turneringsprogram med de nye klasseinndelingene kan du laste ned - her.

 

Turneringskomiteen ønsket å få med flere medlemmer på klubbturneringene og innførte i våres - som en prøveordning - en valgmulighet for spillerne å delta i den klassen de selv ønsket - og ikke ut fra handicap. Dette medførte at mange spillere meldte seg på i flere klasser i den samme turneringen, mens andre ikke anga hvilken klasse de ønsket å spille i. Dette ga som resultat et betydelig merarbeid for komiteen i forkant av den enkelte turneringen uten at det ble registrert økt interesse for å delta på klubbturneringene.

 

Husk å meld deg på Longines Championship og klubbmesterskapene som det nå er åpnet for påmelding i GolfBox.

mandag 21. juli 2014 12:16

God innsats i lag-NM

Publisert i Larvik Golfklubb

Larviks damer tok en velfortjent 2. plass i Lag-NM/Seriesystemet 1. divisjon på Kongsberg. De knivet helt frem til slutten av singlerundene med Drammen GK om 1. plassen og opprykk til Lag-NM neste år.

 

Herrelaget endte på en 6. plass i det 16-lags store feltet.

 

Larvik deltok med både et dame- og et herrelag i lag-NM som ble spilt på Kongsberg GK fredag til søndag.

 

Damelaget bestod av Julie Skalleberg, Mariell Bruun og Ragnhild Skilbred.

Bernt Håvard Olsen, Simen Syftestad, Martin Haugli Sørensen, Peter Christoffersen og Henrik Björelind utgjorde herrelaget. Henrik var kaptein for begge lagene.

 

Resultater fra GolfBox - damene og herrene.


LAG NM / SERIESYSTEMET

Lag NM / Seriesystemet for herrer består av divisjoner, inndelt i regionale avdelinger med maksimum 16 lag i hver avdeling. Øverste divisjon heter Lag NM, deretter 1. divisjon med 2 avdelinger og 2. divisjon med 5 avdelinger. Lag NM / Seriesystemet for damer består av divisjoner med maksimum 8 lag i hver avdeling hvor høyeste divisjon heter Lag NM, deretter 1. divisjon med 2 avdelinger og 2. divisjon med 3 avdelinger
 
Larvik GK rykket ned til 1. divisjon fra Lag-NM med både dame- og herrelaget etter turneringen i 2013.
 
Spilleoppsett Lag NM og 1. divisjon (3 dager)
Dag 1 og 2
Runde 1/3: 18 hull Foursome
Runde 2/4: 18 hull Four-ball
Herrer: fire spillere fra hvert lag spiller i hver runde (totalt to Foursomes og to Four-balls)
Damer: to spillere fra hvert lag spiller i hver runde (totalt én Foursome og én Four-ball)
Dag 3 
Runde 5: 18 hull single 
Herrer: fire spillere fra hvert lag spiller (de tre beste rundene teller)
Damer: to eller tre spillere fra hvert lag spiller (de to beste rundene teller)
Lagets resultat blir dermed:
Herrer: lagets sammenlagte resultat fra fire Foursomes, fire Four-balls samt de tre beste
singlerundene.
Damer: lagets sammenlagte resultat fra to Foursomes, to Four-balls samt de to beste
singlerundene.
 
Side 1 av 24

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer