Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter
A+ R A-
onsdag 21. september 2016 15:09

Historier ved peisen

Publisert i Larvik Golfbane Skrevet av Administrator

 

 

onsdag 21. september 2016 10:19

Slyngetrening for golfmusklene

Publisert i Larvik Golfklubb

Vår samarbeidspartner André van Gemst hos Porselensklinikken i Porsgrunn tilbyr slyngetrening for alle "golfmusklene".

 

Gjør som Jordan Spieth -  Bruk TPI-sertifiserte trenere!

Vi gjentar suksessen fra tidligere år. Slyngetrening for alle “golfmuskler” - tips og råd.

TPI-sertifisert André van Gemst leder slyngetrening med TPI tips og råd på Porselensklinikken, Porsgrunn.

Vi prøver to dager.  Mandager kl. 17 – 18 eller torsdager kl. 17 - 18

 

Vi øker nå fra 8 til 10 ganger per høst og vår.

 

Høstkurs:  Pris kr 1 150,-

10./13. oktober – 12./15. desember 2016

10 ganger slyngetreningskurs

 

Vårkurs: Pris kr 1 150,-

9./12. januar – 13./16. mars 2017

10 ganger slyngetreningskurs

 

Pris begge kurs (vår-høst) kr 1 950,-

Drop-in pris kr 130,- (hvis plass)

 

Påmelding:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen   eller telefon 916 04 354 / 35 55 54 41 så raskt som mulig

Kun 10x2 plasser!

Gi beskjed ved påmelding hvilken av dagene som passer!

 

Hva er slyngetrening? - se www.redcord.no

Hva er TPI? - se www.mytpi.com

 

onsdag 21. september 2016 09:29

Herredag major - og avslutning

Publisert i Larvik Golfklubb

Herrekomiteen inviterer til herredagsavslutning med shotgunturnering (major) kl. 14.30 lørdag 24. september.

 

Obs: vi må melde oss på online via GolfBox da dette er en shotgunturnering.

 

Det vil bli påfølgende middag med premieutdeling for dagens turnering og Herredagen sammenlagt. Påmelding til middagen gjøres sammen med turneringspåmeldingen i GolfBox.

I år som i fjor vil det bli utlodning av premier på scorekort i løpet av kvelden, så her har vi alle muligheten til å bli vinnere.

Det vil bli utdelt bonger når man ankommer festlokalet (restauranten på klubbhuset), og middagen er også gratis. Middagen får vi servert fortløpende når vi kommer inn etter avsluttet turneringsrunde.

 

NB! Husk at her er det mange OoM-poeng å henta da major-turnering gir doble poeng i sammendraget. Det vil bli lederballer i alle klasser.

 

Det har vært god stemning på disse middagene de siste årene. Vi håper det ennå er mange som har lyst til å delta på årets golffest i Larvik.

 

Vi i Herrekomiteen ønsker alle velkomne.

søndag 11. september 2016 20:42

Klubbmestere - Seniorklasser

Publisert i Larvik Golfklubb

Kari Augerud, Gunhild Hellenes Andersen,  Thormod Hjortland, Stig Simonsen og Jan Erik Jørgensen ble klubbmestere i klassene senior, eldre og supersenior 2016. Vi gratulerer!

 

I år kjempet alle seniorene - med unntak av de i superseniorklassen - om seniortittelene i henholdvis dame- og herreklassen. Damer 60-69 og herrer 60-69 deltok i tillegg i klassen Eldre senior. Og i supersenior var aldersgruppen 70+. 

Klubbmester (totalt klassene senior og eldre senior) damer ble Kari Augerud, mens Thormod Hjortland trakk det lengste strået og ble klubbmester senior (totalt klassene senior og eldre senior) herrer.

 

Turneringen ble spilt over 36 hull fra klubbtee over to dager med hele 68 påmeldte spillere, noe som er ny rekord etter at senioralderen for herrer fra i år var senket fra 55 år til 50.

 

Kari vant klassen Senior - damer med +66, etterfulgt av Nina Bjørntvedt Wiik Christoffersen og Kari Lotherington. Gunhild ble klubbmester Eldre senior - damer, foran Grete Brekke og delt 3. plass mellom Inger Bjønnes og Maureen Sinclair.

 

Thormod Hjortland ble klubbmester Senior - herrer med serien 78 og 76 (+10), foran Karl Eidevik med +13 og André van Gemst med +18.

 

Klassen Eldre senior - herrer ble vunnet av Stig Simonsen (+20), foran Jan Erik Nordby (+22) og Trusl Alv Werpen (+30).

 

I den nye klassen - Supersenior som i år kun ble spilt i herreklassen ble Jan Erik Jørgensen historiens første klubbmester med +43, tett fulgt av Hans-Peter Andersen med +44 og Tor Olav Torgersen +59. Det står respekt av Tors 3. plass i en alder av 88 år! 

 

Store gratulasjoner til alle deltagerne som gjorde dette til en spennende helg. Premieutdelingen vil finne sted under klubbkvelden lørdag 15. oktober.

søndag 11. september 2016 12:55

Magnus - klubbmester jr gutter

Publisert i Larvik Golfklubb

Magnus Kreken-Randsted ble klubbmester gutter 2016 foran Sondre Norman Wold Andresen og William Haugan Levin.

Med Magnus 143 slag (-1) satte han også ny klubbrekord med å spille KM junior under par.

 

Gutteklassen hadde i år sju deltakere - fra de som spiller ukentlige turneringer på nasjonalt nivå til yngre spillere som deltar hver uke på klubbens arrangementer.

Resultater KM - gutter fra GolfBox - her.

 

Jenteklassen ble dessverre ikke spilt i år.

torsdag 08. september 2016 20:56

Akuttmedisinsk beredskap

Publisert i Larvik Golfbane Skrevet av Administrator

Vi har hatt oppmerksomhet rundt akuttmedisinsk beredskap på anlegget vårt i det siste. Banene og treningsområdene benyttes av et stort antall medlemmer og besøkende, og naturligvis kan akutt, alvorlig sykdom forekomme her som andre steder. For å være forberedt på slike tilfeller er det nå bl. a. plassert en såkalt hjertestarter på veggen i korridoren ved toalettene. Den er ganske enkel å bruke og er delvis selvinstruerende. Dessuten har alle ansatte gjennomgått kurs i førstehjelp og i bruken av dette apparatet.

For å få tak i hjertestarteren hvis noen faller om på banen må selvfølgelig Servicepunktet kontaktes så fort som mulig – tlf. 33 14 01 40, eller få hentetden på annen måte.

Men aller først skal man kontakte ambulansetjenesten på tlf. 113.

 

Vi oppfordrer videre våre medlemmer til å laste ned Stiftelsen Norsk Luftambulanses gratis nød-app Hjelp 113-GPS. Appen finnes på alle de tre store mobilplattformene Apple iPhone, Googles Android og Microsoft Windows Phone.

Den er meget smart (og gratis) og gir din nøyaktige posisjon enten du er på tur i skog og mark, på fjellet, hvis det er mobildekning, eller på golfbanen. Trykker man på appen kommer koordinatene for din posisjon opp. Ønskes det kontakt med 113 – AMK-sentralen for råd/hjelp/ambulanse, trykker man en gang til på rød knapp og settes så i direkte kontakt med AMK-sentralen. De vil da be om at du leser opp koordinatene som fremkommer, og de kan nøyaktig finne deg/dere, den syke/skadde, i terrenget. Å komme raskt til uten unødig tap av tid og unngå misforståelser i en nødsituasjon er meget viktig.

Vi henstiller derfor til alle medlemmer som har disse typene telefoner å laste ned denne appen.

Side 1 av 32

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer