Logg inn

larvikgolf

Hjem / Klubben / Kurs / Veien til Golf-kurs
A+ R A-

Veien til Golf-kurs

Hjertelig velkommen til nybegynnerkurs over to dager i mindre grupper sammen med profesjonell trener med 20 års erfaring. Du blir tatt godt vare på etter kurset i form av "Kom deg videre trening".

Veien til golf-kurset blir i praksis gratis siden du får kursavgiften trukket fra medlemsavgiften ved innmelding i Larvik Golfklubb.

 

Golf er en flott idrett å utøve sammen med venner og familie. Det er lettere nå å begynne enn noengang. Alt du trenger er et helgekurs uten noen "eksamener". Dette kurset er for alle som har lyst til å starte med golf, og det krever ingen forkunnskaper.

 

Hjertelig velkommen til nybegynnerkurs i mindre grupper sammen med profesjonell trener med 20 års erfaring!

 

Opplegget er at man trener en helg (noen sommerkurs går på hverdager) med Larvik Golfs pro, Henrik Björelind. Etter hovedkurset er det lagt opp til egentrening (etter behov – én eller flere uker) og fadderrunde. Du velger selv hvor raskt du ønsker å gå frem.

 

En betydelig del av kurset foregår utendørs, så klær etter vær er viktig!

 

Det er ingen form for eksamen! Når man har gjennomført kurset og fadderrunden får man tildelt klubbhandicap 54 (godkjennes av trener) og kan spille på 18-hullsbanen (seasidebanen), hvis man er medlem.

 

Program

Lørdag introduseres du til golfen, banen og golfreglene. Det blir svingtrening på drivingrangen og trening av ”chipping” (korte innspill) før vi avslutter med spill/demo på banen.

 

Søndag tar vi en repetisjon av regler, viser hvordan man skal føre scorekort, trener putting og tar for oss etikette (hvordan innpasse seg på banen). Det blir svingtrening på drivingrangen, spill på korthullsbanen. Vi avslutter med en oppsummering og litt tips om hvordan man går videre med golfen.

 

Rekkefølgen på kurselementene kan endres for å tilpasse "vær og vind".

 

"Kom deg videre trening" på onsdager: Gratis instruksjon for deg som ønsker litt repetisjon etter kurs. Mer info om dette får du på kurset eller se våre hjemmesider. Du bestemmer selv hvor raskt du ønsker å gå frem etter hovedkurset.

 

Fadderrunde: Her spiller du ni hull (minimum) på 18-hullsbanen (seasidebanen) sammen med en fadder som skal fungere som en guide for deg. Fokus her skal være på spilletempo, sikkerhet og hensyn – helt enkelt å passe inn i trafikken på banen. Din(e) fadder(e) kan gjerne være noen du kjenner, men skal helst være medlem i Larvik Golfklubb og godkjennes av Henrik. Hvis du ikke kjenner en som kan være fadder, så ordner vi dette for deg!

Sist endret søndag 17. mai 2015 21:01

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Veien til Golf-kurs

Kursdager lørdag og søndag med  unntak av 14. - 15. juli, hvor kurset holdes tirsdag - onsdag. (Med forbehold om endringer)

 

4. - 5. april

18. - 19. april

 

2. - 3. mai

23. - 24. mai

 

6. - 7. juni

13. - 14. juni

20. - 21. juni

 

11. - 12. juli

14. - 15. juli (tirsdag-onsdag)

25. - 26. juli

 

8. - 9. august

15. - 16. august

29. - 30. august

 

5. - 6. september

 

Mulighet for ytterligere kurs utover høsten. Send forespørsel/meld interesse til Henrik.

 

Alle ganger fra kl. 1200 til kl. 1800.

Vi møtes i proshop/klubbhuset 10 min. før oppstartstiden begge dager.

 

Påmelding: Henvend deg i proshopen, ring 33 14 01 40 eller send e-post til henrik@larvikgolf.no.

 

Pris: kr 1 490,- (betales i proshop før kursstart). Deltageravgiften trekkes fra i årskontingenten ved innmelding i Larvik Golfklubb.

I kursavgften inngår lån av utstyr (hvis du trenger), teorimateriell, fadderrunde, fritt spill på korthullsbanen i treningsperioden etter kurs og gratis oppfølging på "Kom deg videre trening" på onsdager.

 

Golf er helsebringende - 9 hull til bedre helse.

Bli medlem av Larvik GK!

Larvik Golfklubb har en av Norges beste baner her på Fritzøe Gård i Larvik. Larvik Golfbane ble utpekt som Norges beste golfanlegg av bladet Kapital i 2010. Banen har internasjonal standard, er av høy kvalitet og er en av de banene med lengst spillesesong i landet. Hos oss kan du være medlem med eller uten spillerett på 18-hullsbanen. Les mer

Motta nyhetsbrev

Navn:

E-post: