Logg inn

larvikgolf

Hjem / Klubben / Kurs / Veien til Golf-kurs
A+ R A-

Veien til Golf-kurs

Golf er en flott idrett å utøve sammen med venner og familie. Det er lettere nå å begynne enn noengang. Alt du trenger er et helgekurs uten noen "eksamener". Dette kurset er for alle som har lyst til å starte med golf, og det krever ingen forkunnskaper.

 

Opplegget er at man trener en helg (lørdag og søndag) med Larvik Golfs pro, Henrik Björelind. Etter hovedkurset er det lagt opp til egentrening (etter behov – én eller flere uker) og fadderrunde. Du velger selv hvor raskt du ønsker å gå frem.

 

En betydelig del av kurset foregår utendørs, så klær etter vær er viktig!

 

Det er ingen form for eksamen! Når man har gjennomført kurset og fadderrunden får man tildelt klubbhandicap 54 (godkjennes av trener) og kan spille på 18-hullsbanen (seasidebanen), hvis man er medlem.

 

Program

Lørdag introduseres du til golfen, banen og golfreglene. Det blir svingtrening på drivingrangen og trening av ”chipping” (korte innspill) før vi avslutter med spill/demo på banen.

Søndag tar vi en repetisjon av regler, viser hvordan man skal føre scorekort, trener putting og tar for oss etikette (hvordan innpasse seg på banen). Det blir svingtrening på drivingrangen, spill på korthullsbanen. Vi avslutter med en oppsummering og litt tips om hvordan man går videre med golfen.

 

Nybegynnertrening på onsdager: Gratis instruksjon for deg som ønsker litt repetisjon etter kurs. Mer info om dette får du på kurset eller se våre hjemmesider. Du bestemmer selv hvor raskt du ønsker å gå frem etter hovedkurset.

 

Fadderrunde: Her spiller du ni hull (minimum) på 18-hullsbanen (seasidebanen) sammen med en fadder som skal fungere som en guide for deg. Fokus her skal være på spilletempo, sikkerhet og hensyn – helt enkelt å passe inn i trafikken på banen. Din(e) fadder(e) kan gjerne være noen du kjenner, men skal vare medlem i Larvik Golfklubb og godkjennes av Henrik. Hvis du ikke kjenner en som kan være fadder, så ordner vi dette for deg!

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Sist endret lørdag 22. februar 2014 11:34

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Veien til Golf-kurs

Kursdager for 2015 kommer i mars 2015!

 

Kursdager (2014) er lørdag og søndag med  unntak av 8. - 9.  og 15. - 16. juli hvor kursene holdes tirsdag og onsdag.

(med forbehold om endringer)

 

19. - 20. april

26. - 27. april

 

10. - 11. mai

31. mai - 1. juni

 

21. - 22. juni

28. - 29. juni

 

5. - 6. juli

8. - 9. juli (tirsdag-onsdag)

15. - 16. juli (tirsdag-onsdag)

 

2. - 3 . august

9. - 10. august

16. - 17. august

30. - 31. august

 

13. - 14. september

Mulighet for ytterligere kurs utover høsten.

 

Alle ganger fra kl. 1200 til kl. 1800. Vi møtes i proshop/klubbhuset 10 min. før oppstartstiden begge dager.

 

Påmelding: Henvend deg i proshopen, ring 33 14 01 40 eller send e-post til henrik@larvikgolf.no.

 

Pris: kr 1 490,- (betales i proshop før kursstart).

I kursavgften inngår lån av utstyr (hvis du trenger), teorimateriell, fadderrunde, fritt spill på korthullsbanen i treningsperioden og gratis oppfølging på nybegynnertreningen på onsdager.

 

Golf er helsebringende - 9 hull til bedre helse.

Bli medlem av Larvik GK!

Larvik Golfklubb har en av Norges beste baner her på Fritzøe Gård i Larvik. Larvik Golfbane ble utpekt som Norges beste golfanlegg av bladet Kapital i 2010. Banen har internasjonal standard, er av høy kvalitet og er en av de banene med lengst spillesesong i landet. Hos oss kan du være medlem med eller uten spillerett på 18-hullsbanen. Les mer

Motta nyhetsbrev

Navn:

E-post: