Logg inn

larvikgolf

Hjem / Klubben / Barn, junior & elite / Narvesen Tour
A+ R A-

Narvesen Tour (junior bredde)

Fokus for alle regionale aktiviteter og konkurranser for barn, ungdom og juniorer er rekruttering - ivaretakelse og utvikling, uavhengig av kjønn, alder nivå og ambisjoner, fra nybegynneren til elitespilleren.

 

Regionale aktivititer/konkurranser/turneringer utvikles og koordineres av regionene og målet er å skape et bredt tilbud for alle kategorier spillere.

 

Narvesen Tour er åpne klubbturneringer for barn og juniorer, og arrangeres av golfklubbene i hver region. Alle jenter og gutter i alderen 9 - 19 år år er velkomne til å delta på Narvesen Tour, uavhengig av alder, kjønn, nivå (handicap) eller tidligere turneringserfaring.

I enkelte turneringer er det også tilrettelagt for enkle konkurranseaktiviteter for jenter og gutter 6 - 8 år.

 

Målene med Narvesen Tour er først og fremst å rekruttere flere jenter og gutter til turneringsspill, på tvers av klubbene, og å være møteplass hvor spillere fra forskjellige klubber blir kjent med hverandre, konkurrerer mot hverandre og motiverer hverandre til å bli bedre golfspillere i et mestringsorientert miljø.

Turneringene er inndelt i ulike klasser etter kjønn, alder og nivå. Det er ulike spilleformer og banelengder tilpasset de ulike klassene.

 

Turneringene er såkalte åpne klubbturneringer for juniorer og arrangeres av golfklubbene i hver region. Turneringene kommer i tillegg til konkrranser i egen klubb, klubbmatcher og andre junioraktiviteter lokalt og regionalt.

Larvik tilhører Sør-Østlandet som omfatter klubbeneVestfold, Telemark og Aust-Agder med tillegg av Kristiansand GK og Kongsberg GK.

Terminlisten koordineres av regionens turneringskoordinator i samarbeid med golfklubbene og Norges Golfforbund.

 

Det er en forutsetning at man er medlem av golfklubben for å kunne melde seg . Juniorkomiteen ordner etter beste evne med samkjøring til turneringene. Vi anbefaler virkelig disse turneringene som en gøy måte for barn og ungdom å prøve seg i konkurranse

 

For de yngste gjelder idrettens barnebestemmelser mht. rangering og premiering.

 

Terminlisten 2016

Alle Narvesen Tour i hvert turneringsområde har egne oppsett i GolfBox. Sør-Østlandet finner du - her

Narvesen Tour spilles på Larvik lørdag 24. september 2016.

 

Les mer på Norges Golfforbunds hjemmesider hvor du også finner turneringsbestemmelsen og annen informasjon.

Sist endret mandag 02. mai 2016 15:20

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Narvesen Tour

 

Terminliste 2016 fra GolfBox

Turneringsbestemmelser og info

Regelkort Narvesen Tour - se her

 

Spørsmål? Kontakt Henrik.