Logg inn

larvikgolf

Hjem
A+ R A-

Veien til Golf-kurs

Velkommen til golfkurs i liten gruppe med kvalifisert, erfaren trener. Alle kurs går over to dager med start kl. 1200 og slutt kl. 1800.

 

Kurset inneholder praktisk trening av alle ulike typer slag, tur på banen, gjennomgang av regler og alt annet som er bra å vite for å klare seg på banen i etterkant av kurset. Man trenger ingen kunnskap i forveien.

 

Oppmøte i klubbhuset 10 min. før kursstart. Det er ikke noen form for eksamen, men det er viktig med litt egentrening og obligatorisk med fadderrunde før man får spille på banen på egen hånd. 

 

I kursavgiften på kr. 1 500,- som betales i klubbhuset før start, får du:

  • 12 timer med kvalifisert trener
  • Gratis oppfølgingstrening

Kom deg videre-trening for de som ønsker litt ekstra hjelp.

  • Lån av golfkøller

Hvis du har egne køller er det selvsagt bra å bruke disse - si i fra ved påmeldingen. Du får også bra hjelp og fine priser av oss hvis du ønsker å kjøpe.

  • Teorimateriell
  • Gratis medlemskap og spill på bane

Du blir registrert som lokal golfer i GolfBox (medlemsregisteret) og får spille gratis på korthullsbanen i 2017. Ved spill på seasidebanen 18 hull får du spille til en spesialpris (greenfee) på kr. 200,- per runde. Hvis det er ønskelig med et oppgardert medlemskap, trekkes kursavgiften i sin helhet fra prisen for dette.

 

Larvik golfs trener Henrik Björelind ønsker deg hjertelig velkommen!

 

Sist endret tirsdag 14. mars 2017 10:27